Ako sa prihlásiť multicycle cestu na dáta kontroly dát

C

chanpreet

Guest
Ako sa prihlásiť multicycle cestu na dáta kontroly dát. Mám na mysli, keď sú dáta o overenie údajov, skontrolovať, že je začiarknuté, že sa kontroluje, ako multicycle cesty (povedzme multicycle 2). Ale pretože údaje kolíky sú tiež obmedzené WRT na hodiny kolíky, multicycle nastavená cesta na údaje kontrolu dát by nemalo mať vplyv na hodiny kontrolu dát.

ur otázky nie je príliš jasný a mätúce. Môžete po ur načasovanie cesty správa tu a vysvetliť, čo je ur otázky?
Ako sa prihlásiť multicycle cestu na dáta kontroly dát. Mám na mysli, keď sú dáta o overenie údajov, skontrolovať, že je začiarknuté, že sa kontroluje, ako multicycle cesty (povedzme multicycle 2). Ale pretože údaje kolíky sú tiež obmedzené WRT na hodiny kolíky, multicycle nastavená cesta na údaje kontrolu dát by nemalo mať vplyv na hodiny kontrolu dát.

Myslím, že som. Lib na pamäti, v ktorom sú údaje pre kontrolu dát medzi bity adresy [15:0] a vyberte bit, pretože sa tieto údaje k dátovej setup check je skúšaná ako nula-cyklistická cesta , a držte sa kontroluje jedného cyklu späť .. nie?? Ale im zaujímavé kontrole mať v rovnakom cykle (tj nula-cyklus), dont chcem skontrolovať nastavenie, pretože je poistená v RTL, že adresné bity sú stabilné, než príde vybrať a až zmeny po výbere signálu spínača . Preto im zaujímavé len kontrola nastavenia drží sa v rovnakom cykle. Preto som potrebné nastaviť buď multicyle cestu vždy, keď je nad kontrola vykonaná, alebo existuje nejaký iný spôsob, ako asi? Ale vzhľadom k tomu adresu a zvoľte kúsky sú tiež obmedzené s ohľadom na čas PIN a ja nechcem zmeniť túto kontrolu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back