Ako sa meria uzla poplatku prechodné simuláciu [Spectre]

A

azoth

Guest
Nedávno som simulovať VCO a chcete simulovať ISF (Impuls citlivosť funkciu) Spectre. Potrebujem merať uzla poplatku pri simulácii prechodových. Vie niekto, ako merať uzla poplatku za použitie Spectre? Díky moc! JC

Používam CAPTAB možnosť, ktorá umožňuje tlač Celková kapacita na uzle počas prechodného simualtion. A hodnota je odvodená z kapacity C = DQ / dV v Spectre, takže si myslím, Spectre by mal vedieť, uzol poplatku pri simulácii. V mojom prípade, že kapacita je kvôli parazitné efekt a bude meniť v priebehu prevádzky. Tak som Cann't použitie Q = C * V uzla pre výpočet poplatku. Existuje spôsob, ako merať nabíjanie uzla priamo? alebo Ako sa dá vypočítať uzol poplatku tým, že pozná uzla capactiance? Na LF: Máte nejaké suggetion o použití, ktorá mathmatic rovnice? JC

Myslím, že u prechádzať položky prehliadača výsledkov v analógovej umelca kadencia v tom, že u výpočtu uzlových napätí, rovnako ako poplatky. aktivuje v simuláciu okne.

Môžete mi dať podrobnejšie informácie o výpočte v mojom prípade? Pomocou výsledkov Prehľadávať a calculting, ale ako calcualte? Použil som výsledok prezerať, ale ktoré parametre sa používa pre výpočet nelineárny kapacita?

Nabíjanie je možné zmeniť, pretože injekcie (aktuálne). Ak nie je k dispozícii externé (na uzol) aktuálne cestu poplatok nebude meniť a bude rovnaký. Ak je aktuálna cesta neexistuje, môžete počítať vstrekovanie poplatok integráciou aktuálnym časom.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back