Ako sa meria plne diferenciálna operačný zosilňovač?

C

cmosbjt

Guest
Mám plne diferenciálna operačný zosilňovač čipu. otestovať jeho výkon. Čo sa praktického nastavenia pre skúšobnej stolici? vyskúšať špecifikácie ako: zisk DC, Frekvenčný rozsah, vo fáze, spoločný režim spätnej väzby Frekvenčný rozsah ... Vďaka

Nastavenie subcircuits realizovať: VCM = (VP + Vm) / 2 = a VDM VP - VM a naopak pre VCM / VDM s VP / VM. Potom môžete kŕmiť zosilňovač signálu z hľadiska VCM / VDM a tiež zobraziť výstup z hľadiska Vout_cm a Vout_dm miesto VP / VM

Allen je kniha, "CMOS analógové obvody" Šiesta kapitola hovorí o simuláciu a testovanie OZ CMOS Možno vás budú inšpirovať

[Quote = lladnar23] Nastavenie subcircuits realizovať: VCM = (VP + Vm) / 2 = a VDM VP - VM a naopak pre VCM / VDM s VP / VM. Potom môžete kŕmiť zosilňovač signálu z hľadiska VCM / VDM a tiež zobraziť výstup z hľadiska Vout_cm a Vout_dm miesto VP / VM [/quote] Vďaka, ale ja som stále nie je jasné, ako nastaviť meranie skúšobnej stolici. Nejaký nápad?

Môžete použiť VCVS prvky (Exxx v HSPICE): .. Subckt differentialsense vd VC VP VM E1 vc 0 vol = '(v (VP) + V (vm)) / 2 "vd E2 0 VP VM 1 končí differentialsense subckt differentialforce. VP VM VD ps E1 vp ps vd 0 0,5 E2 VM VC VD 0 -0,5. konce differentialforce

Cadence má po nejaké materiály o testovanie úplne odlišné OZ používaných v oblasti komunikácie, môžete hľadať vo fóre.

Je prístup testovanie čipu a simuláciu obvodov rovnaké? Aj keď sú založené na rovnakej vzorce a teórie.

Vyzerá to, že všetci hovoria o simuláciu nastavenia. Môže niekto hovoriť o Nastavenie parametrov merania, prosím?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back