Ako sa dostať na súbor txt premeny na N-Port alebo dióda model v reklamách?

B

bibijons

Guest
Ahoj, chcem navrhnúť s Ansoft design SV - simulátor atenuátor s PIN diódy. Mám problém importovať dáta ... Miesto Infineon poskytuje Spice model, ale ja neviem, ako sa dostať TXT súbor previesť do N-Port alebo dióda - Model. Jeho pre mňa dôležité mať S2P súbor, pretože potrebujem dva porty, požadovaný dióda BAT64, môže niekto mi poradí, ako sa dostať súbor ADS projektu. len v prípade, že odkaz: tnx o pomoc

Miesto diódy model na stránke, upraviť parametre, ako sú ", je Mgr ..." Podľa korenie súbor modelu od spoločnosti Infineon, meno diódy s modelom name.Then môžete robiť simulácie s diódami. Parameter je simulácia vám môže poskytnúť S2P dáta. Skúste to.

Bol som pomocou modelu - dióda a zadaní všetkých daných hodnôt. Ale je tu jeden problém viac Nemôžem sa pripojiť diódu do obvodu prial ... to nie je možné? Musím sa pozrieť na diódy zvlast?

Ako začať simulácia požadované PIN dióda? Všetky hodnoty sú zapísané, ale čo musím urobiť? Snažil som sa na samostatný list používať len model, ale potom analyzuje je nemožné. Môj problém je, že model typu nemá piny, takže nemôžem pripojiť k zvyšku svojej circiut alebo dokonca dať do mikrovlnnej rúry prístavu vedľa nej. Myslel som, že editácia symbol, ale nepomohlo. Nejaké návrhy?

Na samostatný list s diódou model (všetky možné parametre povolené) a dióda práve kresliť, miesto, dva porty kliknutím na "insert port" na paneli nástrojov. Potom ste porty pre pripojenie s ďalšími obvodmi. Zvoľte menu "Zobraziť" -> "Vytvoriť / Zobraziť Schéma symbol", bude dialógové okno vyskočí, kliknite na tlačidlo OK, potom vybrať všetky, odstráňte symbol na liste. Potom zvoľte menu "Zobraziť" -> "Vytvoriť / Pohľad schéma sa vrátite do listu pred Teraz zvoľte menu." Súbor "-> Design parameter, chosse symbol meno ako" symbol dióda ", meno dióda na" Popis " bloku. Uložte ho. Teraz máte symbol created.It bola v rámci projektu, ktorý používate. Na iných listov, kliknite na "Zobraziť zoznam komponentov knižnice" na ikonu, aby sa symbol, je to v rámci projektu, ktorý ste vytvorili. Kliknite na tlačidlo symbolický názov (alebo možno schéma meno dióda) v dialógovom okne raz, objaví sa na doske. Skúste si to.

Nechápem, ako umiestniť 2 porty ... Musím dať ich tam, kde chcem, "plávajúce" v liste? Keď to urobím, a snažím sa simulovať pomocou tohto modelu, táto dióda sa správa ako "naprázdno".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back