Ako realizovať okraji spojené páskového vedenia model reklamy?

F

flywke

Guest
Ahoj, som simulovať paralelné spojenie s pásmovým filtrom páskového vedenie štruktúre ADS2004A, ale nemôžem nájsť paralelné spojenie páskové vedenie s iba 2 porty pre filtrov. Obraz bol pripojený. Takže, ako som si uvedomil, súčasť paralelne spolu s páskového vedenia TLines-páskového vedenia v schéme? Vďaka vopred! flywke

Myslím, že môžete použiť SLEF (páskového vedenie s otvoreným koncom Effect) je zanedbateľná vzhľadom k dĺžke SCLIN. Mazza

U môže em simulácie v momente, a importovať je ako ablack box v ADS a použiť ich pre ur účelu bude b presné

Ďakujem vám za všetky vaše pripomienky. Akedar by ste prosím, daj mi nejaké informácie v detaile? flywke [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 7 minútach: [/color] [/size] [quote = khouly] skontrolovať, môže byť riešením aj khouly [/quote] khouly, Váš model páči Buduje sa v mikropáskového vedenie? Ak priloženom obrázku je náhradný obvod paralelne spojené s opačným páskového vedenie prístavu v rôznych páse?

skúste postavil, ako by sa vedenie pásu, a to mikroproužcích khouly

U možno použiť a EM simulátor modelu páskového vedenie geometriu a analýzu, ktorá viac než žiaduca frequwncy .. U dostanú S-Parameter súbor .. u tohto súboru môžete importovať do ADS použiť ako súčasť definovaných pri analýze ur filter geometrie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back