X
xtcx
Guest
Na mojej FPGA (Spartan 3, rýchlostný stupeň -4) mám nastaviť systémové hodiny rýchlosť 100MHz.I nikdy nevšimol žiadny rozdiel v mojom výkone, ale nedávno som si všimol, že na konci syntéza procesu, ISE dáva tabulací
, ktorý sa zobrazí (približne)
Načasovanie Zhrnutie:
---------------
Speed Grade: -4
Minimálna doba: 24.976ns (Maximálna frekvencia: 40.038MHz)
Minimálna vstupná čas príchodu do hodiny: 9.585ns
Maximálny výkon požadovanej lehote po hodín: 7.484ns
Maximálne oneskorenie kombinačný cesta: No nájsť cestu niečo takého!.Myslím, že tohle sa zobrazí na posledný syntézy.
Nechcem understand to! Se ISE ešte neukončil realizáciu (směrování, umiestnenie, atď), ale ako by to mohlo len správu svoju maximálnu CLK vstup je obmedzená na určitú hodnotu? ... Aj tento maximálny CLK obmedzenia rýchlosti sa líšia podľa rôzne konštrukcie ... prosím upresniť, prečo mi Xilinx vyhlásili 320MHz pre Spartan 3 čip CLK rýchlosť, ale prečo je syntézou správ takhle?. Je to vzhľadom na FF latencia pri kaskádní alebo kvôli rýchlosti triedy? ... . Vďaka hoši!.
, ktorý sa zobrazí (približne)
Načasovanie Zhrnutie:
---------------
Speed Grade: -4
Minimálna doba: 24.976ns (Maximálna frekvencia: 40.038MHz)
Minimálna vstupná čas príchodu do hodiny: 9.585ns
Maximálny výkon požadovanej lehote po hodín: 7.484ns
Maximálne oneskorenie kombinačný cesta: No nájsť cestu niečo takého!.Myslím, že tohle sa zobrazí na posledný syntézy.
Nechcem understand to! Se ISE ešte neukončil realizáciu (směrování, umiestnenie, atď), ale ako by to mohlo len správu svoju maximálnu CLK vstup je obmedzená na určitú hodnotu? ... Aj tento maximálny CLK obmedzenia rýchlosti sa líšia podľa rôzne konštrukcie ... prosím upresniť, prečo mi Xilinx vyhlásili 320MHz pre Spartan 3 čip CLK rýchlosť, ale prečo je syntézou správ takhle?. Je to vzhľadom na FF latencia pri kaskádní alebo kvôli rýchlosti triedy? ... . Vďaka hoši!.