Ako previesť C do hex

M

mohamed saleh

Guest
som napísal kód v jazyku C pre 8051 a chcem ho skompilovať a previesť ju do hex súboru, ako to urobiť som sa snažil Keil uvision2 ale ja couldnt skompilovať please help

Osobne som nepoužil Keil, ale musím bežať do tejto problematiky s ďalšími kompilátory. To, čo som niekedy urobiť, je mať linker vytvorí binárny, potom spustiť konverzný program (mojej vlastnej konštrukcie) previesť do spustiteľného Intel HEX alebo akékoľvek iné HEX formátu je potreba.

Dobrý deň, ak je u nemôžete kompilácia, skontrolujte si syntax, môže to byť chyba syntaxe. Avšak, u kliknite pravým tlačidlom na target1, potom vyberte "Možnosti pre" target1 "cieľ", prejdite na kartu Výstup a skontrolujte, či vytvorí hex súbor možností. To vytvorí hex súbor. Vďaka sawaak

Ahoj, môžem u skontrolovať verziu prekladača, ktorý používate, pretože skúšobná verzia možno vykonať len 2K a niektoré z nich bude zostavovať až 4K. môže byť problém v kompilátora verzii ......

pre prevod kódu C HES u súboru treba complie code.as u hovoria u kompilovať kód pomocou Keil, ale nie je hoden U musí skontrolovať nasledovné veci 1 Keil je IDE nie je compliler 2 U potreba Keil IDE pre 8051 kompilátory [url ] www.keil.com [/url] použiteľný nástroj do 3 RIDE51 C51 možno tiež použiť 4 Ak u neriadi projektu toku v Keil hex súbor nebude vytvorený.

To je možné pomocou Keil. Je to veľmi dobrý softvér, v ktorom je zariadenie, napísať program aj v C. za prvé, že u nainštalovať Keil softvér a po dokončení inštalácie, ktorá u musieť otvoriť nový projekt, v ktorom niektoré inštrukcie, ktoré sú potrebné prostriedky, tj je jednou z možností, aký typ MC u použiť, ak používa u ATMEL kliknite na ktoré potom ATMEL IC typu, tj AT89C51. po tom napísať program v C a vyberte tú u chceli zostaviť v C.

hai použiť ľubovoľný prekladač, ktorý podporuje 8051 ako C-51 v Keil, keď sa projekt Prejsť na okne projektu kliknite pravým tlačidlom myši na projekte vybrať výstupný formát zvoliť pre hex súboru pridajte váš kód v zdrojovom skupiny sa zameriavajú na budovanie hex súbor bude vytvorený v mene svojho projektu mena Pamätajte si, že názov hex súbor nemožno s názvom Meno kódu C, bude sa vaše meno projektového je to preto, môžete pridať viac súborov do projektu ide nie.

Pozrite sa na projekte možností. V "výstup" Karta je k dispozícii možnosť "Vytvoriť hex súboru"

Ahoj ... V "Options pre cieľ" donot zabudnúť doplniť do frekvencie kryštálu, ak sú u naozaj vypísať kód do regulátora. Kontrola syntaxe. Ak sa u žiadnu chybovú číslo len hľadať chyby v Keil.com U umývať b používate skúšobnú verziu, je potom veľkosť kódu obmedzený na B v rámci 2K. Takže filtrovať všetky z kritérií, budete u prejsť .. ide ... pm ma, či u hav žiadne PBM ... sujith A tiež na zaškrtávacie políčko s názvom "Vytvoriť hex file".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back