Ako previesť 1.8V common-Spôsob napätia na 1.2V

W

waosai

Guest
Som sa stretol s problémom v mojom obvode:
Na vstupe je diferenčný signál, ktorého frekvencia je 125MHz, common-Spôsob napätie 1.8V, jediné-end napätie swing je - 0.5v, napájanie je 1.8V.
Potřebuju výstupnej diferenciálnej signál, ktorého spoločným-Spôsob napätie 1.2V,
jedinej-end hojdačka napätie je -0.35v.
Ako môžem dizajnu tohto okruhu?

BTW, kto vie, ako navrhnúť auto cez rozhranie Ethernet PHY čip?
THX!

Jeden hrubou silou metódou je použiť transformátor sa pomer obracia k diferenciálnej úrovni potrebujete a potom použiť DC spoločný režim na úrovni stredného centrum kohút.

Môžete skúsiť použiť zdroj pokračovateľ na úrovni posun signálu.

Vidím niekoľko možností pre Vás.

Prvá je hrubý a surový, ale mohol robiť, čo budete potrebovať.Ak používate odpor Delič môžete vaše posun signálu od 1.8V do 1.2V a váš signál hojdačka od 0.5V až 0.33V.To by nebolo presné špecifikácie vám dal, ale môže byť dosť dobré pre vašu aplikáciu.

A druhá varianta (aj surovej) bude kombináciou kondenzátora a odpor Delič Delič.To môže priniesť DC napätia divízie 1,8 až 1,2, a vysokofrekvenčné divízie 0,5 až 0,35 do správnej veľkosti odporov a kondenzátorov.Pomer R poskytne DC divízie.Pomer 1 / C
sa bude poskytovať vysokou frekvenciou rozdelenia a RC výrobku bude definovať frekvenčnú odozvu.

A elegantnejšiu riešenie by bolo použiť diff-in diff-out zosilňovač s diferenciálny zisk 0,7, a to buď pevnú DC spoločného režimu výstupné napätie 1.2V, alebo spoločného režimu zisk 2 / 3.

Nechcel som odmietol hrubá a surová verzia, ak to urobia, čo budete potrebovať,
pretože by poskytla väčšiu spoľahlivosť, sú oveľa rýchlejšie realizovať, a môžete si docela rýchlo určiť, či budú pracovať.

môžete využiť plnú diffierical Opa si to uvedomiť, ktorých spoločný režim napätie 1.2V

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back