Ako preskočiť .. VLAN je?

K

kk2mkk

Guest
niekto plz dať predstavu, ako skákať cez rôzne VLAN môže niekto navrhnúť nejaké nástroje, aby o tak ... Vďaka vopred kk

Nemôžete posielať informácie z jedného VLAN (napr. vlan1) do iného (VLAN2). To je hlavnou funkciou spínača. Pakety z VLAN prenášate cez ich vlastné VLAN.

Áno, má drahá, "Alexander" Viem, že nemôže u multicast v rôznych VLAN v teoreticky, ale aj praktické riešenie musí dostať do inej VLAN. I dont myslím, že je to nesplniteľná úloha, ale musím mať dostatok teoretických znalostí v prepínačov Cisco a ich protokoly a tiež sieťové nástroje analyzátora protokolu. niekto má nápad v mojej prítomnosti problém plz navrhnúť niekoľko užitočných alebo súvisiace veci. Ďakujem vopred kk

Dobrý deň, Ak chcete, VLAN pre komunikáciu s ostatnými, musíte pripojiť prepínačov cez router. S pozdravom

chlapci v prvej som sa vysvetliť mojej vysokej škole architektúry siete: - každý hostel LAN je pripojený na centrálny proxy - oni majú samostatné sieťové riešenie pre každého meste H1, H2 a H3 - má správca siete nastaviť centrálnej prepínač tak, aby každý hostel je v rámci jedného VLAN - ako výsledok nemôžem komunikovať alebo zdieľať súbory s ostatnými ubytovne, ktorá výskum v rôznych VLAN. Takže teraz si myslím, u pochopil môj problém. plz dajte mi vedieť, ak u nejaké ďalšie zmätky vo svojom dotazu. s ohľadom kk

OK ..... vašej sieťovej architektúry je veľmi jasná. Stále je treba router nastaviť smerovanie medzi svojimi VLAN alebo Ak centrálne prepínač viacvrstvový prepínač môžete povoliť smerovanie, alebo inak budete musieť nahradiť viacvrstvové prepínače ..... uvidíte .. Pointa je, že spínač nemôžu komunikovať rôzne VLAN, pretože každá VLAN má svoj vlastný subnet (broadcast domény), a nemôžete komunikovať rôznych podsieťach (broadcast domén), pomocou prepínača potrebujete router alebo viac vrstiev spínač, ktorý .. . a potom môžete určiť, ktoré virtuálne siete by mali medzi sebou komunikovať. S pozdravom

ok šejker z môjho chápania potrebujem router pre smerovanie paketov v jednej VLAN na iné VLAN a router musí byť konfigurovaný ma takým spôsobom, to je správne. Som študent a nemám žiadne právo, aby správca nakonfigurovať router, ani ja neviem, v hĺbke funkčnosť tohto typu smerovačov. Existuje nejaký iný spôsob, ako smerovať môj hostel pakety na iné VLAN .....?

presne tak ..... V skutočnosti nie je možné .... ale ja neviem, či tam je nejaké hackerské nástroje, ktoré môže urobiť pre vás. S pozdravom,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back