Ako pozorovať fázy hluk VCO v hspice?

H

hWiUdNe

Guest
Obvykle to v RF spektre. Som zvedavý, či to môžem urobiť v hspice, môže niekto tech mi to, moc ďakujem.

Ahoj, som použil T-korenie ekvivalent H, korenie, ale možnosť fáze meranie hluku nie je their.So musí počítať, že teoreticky s hodnotami prúdu a ďalších parameter.This teoretické hodnoty sú takmer rovnaké praktické hodnoty iba v prípade, sme sa vyhnúť chyba výpočtu. Raz som si overiť teoretické hodnoty sa simuláciou hodnotu Cadence RFSpectre to prišlo skoro same.If u Potrebujete poradiť o teoretický výpočet sa vrátiť späť. Pankaj

Tieto príkazy možnosť HspiceRF nie je obyčajné hspice, ale vyžaduje ďalšie lic khouly

na xuel Ja používam HspiceRF, Prečítal som príkazov ... Nemyslím, ako nastaviť parameter. Phasenoise a. hobsc ... Môžete mi dať nejaký príklad .. keď chcem vidieť phasenoise z LCVCO ktoré strednej frekvencia je 2,5 GHz .. Aký bude parameter .. moc ďakujem ..!

Ahoj prosím odpovedzte na rovnaké ques.how možno nastaviť parameter. Phasenoise a. hobsc.please pomoc.

im pomocou hspice 2007,03. tu. phasenoise a. hosc doesnt work.is to? aj simulované týmto príkazom BT žiadny výstup

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back