Ako posudzovať prsteň OSC osillate, alebo nie? Myslím simulácie

J

johnq_hu

Guest
Používal som 3 Diferenciálny fázy prsteň OSC v PLL dizajn. Ale teraz som designning 4 stupňoch jeden. Viem, že základná štruktúra. Moja otázka je: 4 stupňoch OSC môže pohybovať, a tiež môže byť zastavený. Existuje spôsob, akým sa dá súdiť, že OSC nebude nikdy v slepej uličke?

U treba skontrolovať fázy a zisk oscilátora otvorené slučky, skontrolujte Razavi kniha o optické communicatin IC, je kapitola o oscilátory veľmi zaujímavé khouly

Myslím, že je potrebné zabezpečiť, aby zisk na DC je dostatočne nízka, aby nedoąlo k oscilátora zámok. Nie som si istý, ale možno AC spojka môže pomôcť

U prsteňa OSC. 3-fáza je lepší ako 4-stupňová z hľadiska chvenia? Ako určiť stupeň číslo?

Pre prsteň OSC. 3-fáza je lepší ako 4-stupňová z hľadiska chvenia? Ako určiť stupeň číslo?
Je mi ľúto, že ste sa mýlil. Čím viac fáza ring-OSC má lepšie byť nervózny výkon vďaka svojej Q je lepší. Ale spotreba je príliš vysoká pre rovnakej frekvencii. Ja zvyčajne simulovať fázový šum posúdiť počet javisko a moci. Preto je nutné poznať fázový šum špec. z kolísania špec. Samozrejme, je potrebné si pripraviť nejakú rezervu. Yibin.

Najprv je potrebné zabezpečiť z zosilnenie a fázu, ktorú ste vytvorili systém pozitívnej spätnej väzby na požadovanú frekvenciu, čo sú samozrejme ako bolo spomenuté vyššie, aby západka pri nulovej frekvencii 2. by ste sa mali uistiť, že ste spúšť oscilátor a že čas postaviť uplynula , si môžete dať do pôvodného stavu vytvoriť potenciálny rozdiel medzi 2 uzlami kmitanie, a odhadnúť čas potrebný potrebné, ak budete používať zdroje prúdu a dáte zaujatosť filter

[Quote = xwcwc1234] Pre prsteň OSC. 3-fáza je lepší ako 4-stupňová z hľadiska chvenia? Ako určiť stupeň číslo? [/Quote] Ahoj num. OSC etapy Možno určený num. fázou je potrebné. a 4-fáza je perefered vo väčšine prípadov kvôli stabilný oscilltion budovy. Jeff [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 11 minútach: [/color] [/size] [quote = yibinhsieh]
Pre prsteň OSC. 3-fáza je lepší ako 4-stupňová z hľadiska chvenia? Ako určiť stupeň číslo?
Je mi ľúto, že ste sa mýlil. Čím viac fáza ring-OSC má lepšie byť nervózny výkon vďaka svojej Q je lepší. Ale spotreba je príliš vysoká pre rovnakej frekvencii. Ja zvyčajne simulovať fázový šum posúdiť počet javisko a moci. Preto je nutné poznať fázový šum špec. z kolísania špec. Samozrejme, je potrebné si pripraviť nejakú rezervu. Yibin. [/Quote] Ahoj myslím, že nie je možné, aby tento jednoduchý záver. Odporúčam vám prečítať si knihu alebo hajimiri články o jitter a fázový šum oscilátorov v kruhu. jeff

Len so ziskom> 10 (ideálny stav je> 1, ale proces by mohol kopnúť si do gain = 0,1) Razavi (Analog IC knihy a knihy PLL), má dobrú kapitolu o VCO PS: gamma1, 4 etapy diferenčný stupeň, ani jeden skončil

Uistite sa, že systém slučky spätnej väzby negtive na 0 Hz, myslím.

Uistite sa, že systém slučky spätnej väzby negtive na 0 Hz, myslím.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back