Ako optimalizovať veľké tranzistor rozloženie RF PA

L

LaughingMAN

Guest
Zdravím všetkých,

Som výkres rozloženie RF zosilňovač a chcel by som vedieť, či existujú aj iné spôsoby, ako optimalizovať tranzistora (okrem prstov) s cieľom znížiť parasitics tranzistora?

Aké sú techniky používané na čerpanie tranzistor rozloženie v RF zosilňovač?

Všeobecný Centeroid

Tranzistor Zodpovedajúce

Symetrické

Techniky, ktoré sa spomínate, sú väčšinou používajú pre vyrovnanie, alebo je použiť pre široký layout tranzistorov v PA?

niektoré opatrenia, ktoré sa majú prijať pri pripojení výkonové tranzistory sú

vidieť, že kovové šírka sú IEŠENIE ich špecifikácie

Udržujte kovové otvory vo veľkej šírke kovové drôty, ktoré sú spojené s pa

miesto čo najbližšie k podložky

Tieto trasy metala čo najkratšie, s menej nie na naklony

ak je to možné použiť commoncentroid alebo dokonca interdigitised metódu aj keď možno len Nott mieste všetky prsty priamo v kontinuálnej línii

ale dbajte na to, že sú v blízkosti vankúšiky

Myslím, že to by mohlo byť užitočné, alebo inak plz eloborate ur quiry

Využite prsta štruktúry prekladania vpred a späť existujúce chodníky.Niektoré 100pH bude mať vplyv aspoň si simuláciu výsledok, ak nie na výkon a stabilitu.Make subcircuit modelovanie rozloženia PA.IC RCX extraktory sú k ničomu, pretože indukčné spojky sa nezískava.Je-li 10mV je tolerancie chyby ťažby a 200 ma na 5GHz prúdi koryto rozvrhnutie ťažby by mali byť presné, aby 1.6pH (1.6e-12H )!!!.Extration nástroje sú dnes so zameraním na digitálne.Takže nie je na trhu.Ale FastCap a FastHenry sú užitočné aneb rovinné EM simulácie.

Prekladania je aktuálna cesta vpred a späť, spôsob, ako obmedziť indukčnosť PA?

Existuje nejaký odkazy alebo dokumenty, ktoré majú ukázať, ako sa model indukčnosti v RF PA?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back