Ako navrhnúť systém analógových

F

fantaci

Guest
Existuje nejaký design flow pre analógové obvody? Keď som začal projekt, akým postupom sa beriem, a aký softvér mám použiť v systéme zobrazení?

Nie je tam žiadne pravidlá, by sme sa mali v každom design - len metodiku, ktorá vám vyhovuje najviac. Je typické, že analógové designu začať od schémy, downto simulácie, overiť, že obvod, ktorý ste vytvorili, je funkčne správne. Potom, prototypovania na doštičku so všetkými komponenty k dispozícii, a to pomocou testovacej osciloskopu a multimetra. Dnes EDA pokročilé nástroje takým spôsobom, že je nástrojom pre každého. Schéma / simulačné nástroje, ako je Hspice (Synopsys / Avanti), T-Spice (Tanner), Tina Plus alebo iných Spice simulátore. Ak hľadáte vo veľkom prevedení systému môže mocnejší nástroj, ako je Saber (Synopsys) bola užitočná.

V skutočnosti nikdy v porovnaní medzi 2 nástroje (šable a icfb) pred. Len mám z prvej ruky na meč. Naozaj impozantné!

sa neriadi pravidlami, myslím, že to, čo u chcú robiť a ako to možno urobiť. pre simuláciu použitie ORCAD. IIS pekné. pomáha u v digitálnej aj analógovej prevedení

Existuje nejaký dobrý priestor pre analógové design? Toto fórum je plný vecí, pre digitálne integrované obvody.

V mojom prípade som použitia: 1-Matlab/simulink pre vývoj systému a simulácia 2-Hspice pre simuláciu obvodov na úrovni 3-Cadence Schéma Composer pre úplné schéma 3-Virtuoso pre usporiadanie, DRC LVS a ťažba 4-Nanosim, Hsim na najvyššej úrovni simulácie 5-Calibre pre finálnu Konžskej demokratickej republiky a LVS Bastos

Čo je etune?
Zaslal: Ut 1 júl 2003 01:29 pm Predmet: --------------------------------- ----------------------------------------------- v mojom prípade I použitie: 1-Matlab/simulink pre vývoj systému a simulácia 2-Hspice pre simuláciu obvodov na úrovni 3-Cadence Schéma Composer pre úplné schéma 3-Virtuoso pre usporiadanie, DRC LVS a ťažba 4-Nanosim, Hsim na najvyššej úrovni simulácií 5-Calibre pre konečné Demokratickej republiky Kongo a LVS Bastos
Ja som zaujímavú Matlab pre vývoj systému a simulácie, je nejaký e-knihy alebo zmesí na to?

[Quote = fantaci] Existuje nejaký design flow pre analógové obvody? Keď som začal projekt, akým postupom sa beriem, a aký softvér mám použiť na zobrazenie systému [/quote] No U by mala začať s cieľom návrhu? - Niektoré meranie neelektrických alebo čokoľvek akcie s danými časové vlastnosti a dynamický rozsah je premenená na elektrický signál snímača. Cieľom analógový systém tak, aby zodpovedal senzora signál do systému zberu dát v roku tak, senzor hluku a dynamický rozsah ovládať všetky ostatné zvuky prispel spracovanie analógových signálov v rámci daného pásma. THS je to, čo dáva obmedzuje na analógový systém dizajn. Implementácia pochopiteľne je špecifické pre projekt a vyžaduje niektoré základné zručnosti, ako je znalosť hlukové vlastnosti a proagation medzi rôznymi zisk fázach rôznych aktívne a pasívne prvky, ich teplotný koeficient, frekvenčná odozva, spotreba energie, lícovanie impedancia, atď, atď santa pomocníkmi sú rôzne balíčky simulačný softvér k dispozícii. Používam OrCAD PSpice a MatCap. MC sa zdá byť oveľa lepší.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back