Ako navrhnúť programovateľné počítadlo?

A

Alles Gute

Guest
Chcem navrhnúť programovateľné počítadlo pracuje na GHz a nemám jasnú predstavu o tom, že zatiaľ.Môžete mi odporučiť nejaké knihy alebo doklady alebo niečo príbuzní?

Chcete použiť programovateľné logiky?(FPGA v príklade)

nie, môj "programovateľné" znamená pult vráti na nulu, keď záleží na konkrétnej hodnoty (napr. 5, 7 alebo 8 ...), pričom táto hodnota je nastaviteľná.

Hi Alles Gute,

Myslím, že máte na mysli nastaviteľné pult.Čo doslovne znamená, že môžete začať počítať na nastavenú hodnotu, alebo si môžete prevrátiť na nulu, počítať, keď sa dosiahne nastavené hodnoty.najprv rozhodnúť, koľko bitov, ktoré chcete vo svojom boji proti.

Chcem 5 trochu kontraproduktívne.
OK, poďme zabudnúť programovateľné vec, a poďme hovoriť o "Ako navrhnúť proti?"

Ahoj, AlexWan:
Moje počítadlo by malo pracovať až do 2.5GHz

Alles Gute,

Ospravedlňujeme sa, moja otázka:
Ako odovzdať konkrétne číslo pultu v pláne?

Najprv sa rozhodnite, Nuber boja bitov.ste povedal, 5 bit.

následne realizovať stavový stroj as,
1.Najprv to bude v počiatočnom stave.Tu nastavené pult.
2.potom proti shold štart.k tomuto ešte jeden štát.
3.akonáhle dosiahne maximálnu hranicu, by mala začať od pult nastavenú hodnotu a znova treba počítať.k tomu môžeme ešte jeden štát.

takhle môžeme uskutočniť za stanovených programovateľné počítadlo alebo dokonca môžeme premiešať & nadol pult. (programovateľné).

I wish to bude hwllp vás.

Možno môžete použiť Prescaler rozdeliť GHZ vstupného signálu,

potom nasledujúci pult možno použiť nízkej rýchlosti, programovateľné počítadlo,

to nie je ťažké.

s pozdravom
Alles Gute Napísal:

Chcem navrhnúť programovateľné počítadlo pracuje na GHz a nemám jasnú predstavu o tom, že zatiaľ.
Môžete mi odporučiť nejaké knihy alebo doklady alebo niečo príbuzní?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back