Ako navrhnúť operačný zosilňovač s týmito požiadavkami?

C

cadenceucy

Guest
Musím navrhnúť diferenciálnej vstup (Vin & Vin-+) operačného zosilňovača so vstupom pre externý Aj predsudky ovplyvňovať, vstup SelectExtbias a RCA výstupom. S nasledujúcimi parametrami: Zisk OLDC> 75dB jednoty získať pásma> 100MHz fázy marží> 45dB Vstupná podľa offset 40 dB Rozsah: 0,5

Dobrý deň! začať s operačný zosilňovač typu. dvojstupňové, zložené alebo teleskopické cascode ... - Al

Áno - pokúsiť sa získať predstavu o tom, čo topológie váš návrh bude musieť byť. Napríklad, vaše vstupné / výstupné rozsahy eliminovať niektoré topológie .. Možno budete potrebovať získať podporujú alebo nejaké iné techniky na splnenie získanie spec ... , Atď.

Prvá myšlienka bude DC zisk a GBW => FD 45 hodín => FND GBW = In / Out rozsah a VDD => zložený cascode potom čítal Allen & Holberg knihu a postupujte podľa pokynov

[Quote = lladnar23] Áno - pokúsiť sa získať predstavu o tom, čo topológie váš návrh bude musieť byť. Napríklad, vaše vstupné / výstupné rozsahy eliminovať niektoré topológie .. Možno budete potrebovať získať podporujú alebo nejaké iné techniky na splnenie získanie spec ... etc. [/quote] je u mi dať príklad

Vďaka za všetky post. Nakoniec som použil dvoch štátnych operačný zosilňovač topológie. Mám blízko k 80 dB DC a 90 MHz šírkou pásma jednoty zisk. Ale ostatné špecifikácia nedosiahne, prosím, pomôžte mi. Som pripojený môj návrh

Druhá fáza využitia cascode môže zvýšiť PSRR a zisku. na disku napätie môžete použiť 0.2V. mali by ste používať Miller SPP vyrovnanie medzi prvú fázu a druhá etapa s cieľom zlepšiť bezpečnosť vo fáze. Pri práci by mali spĺňať súčasné rýchlosť prebehu (ak je načítať Cap). ICMR Pokiaľ nebude dosiahnutá, youshould používať zložené cascode štruktúru.

Vďaka za všetky post. Nakoniec som túto konfiguráciu pomocou tranzistora PMOS ako bežné zrkadlo. Som dosiahol takmer mnoho špecifikácií, s výnimkou dôležitá. Keď VDD je pod 2,4 V a vin zvýšil z 1.1V na 1,5 VI stráca zisk. Je nejaký trik, aby sa pracovať s 2V VDD a 1,5 V Vin? Prosím pomôžte vďaka.

Súhlasím s rfzheng a môžete používať zložené cascode štruktúru

Áno, mám pocit, zložené cascode štruktúra vyrieši problém ur

Mám rovnakú otázku, čo je tiež dôvod, prečo používať NMOS rozdiel pár skôr než PMOS rozdiel pár?

[Quote = KianChang] Mám rovnakú otázku, čo je tiež dôvod, prečo používať NMOS rozdiel pár skôr než PMOS rozdiel pár? [/Quote] To môže byť kvôli svojmu ICMR (vstup spoločný režim rozsah). Rozhodovanie o použití NMOS alebo PMOS môže ovplyvniť vaše správanie tejto špecifikácii, pretože o rôznych vdsat klesne zo železnice na vstupe v dvoch prípadoch (PMOS a NMOS). Táto príloha je od Allen a Holdberg, má niektoré dobré informácie o tom, ako navrhnúť pre splnenie špecifikácie.

postupujte podľa nasledujúcich knihu cmos_analog_circuit_design Allen & Holberg

máme takmer rovnaké špecifikácie požiadaviek na projekt tomto semestra AIC. Ja viem, že?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back