Ako naprogramovať mikrokontrolér v C?

Môj posledný rok, projekt je inteligentný protiblokovací brzdový System.My partner a ja som sa rozhodol použiť RC auto prototype.In, aby systém inteligentný regulátor (Fuzzy Logic, alebo na základe neurónové siete), bude mať vstup na uhle natočenia volantu a preklzu hodnota (z nameraných rýchlostí tela a koleso) modulovať brzda aktivovaná, takže je hodnota sklzu udržuje okolo 0,2 (počíta v programovaní) 1) nejaké návrhy na regulátora? je jeden z vašich produktov PIC možné? 2) Čo je to čidlo navrhujete pre rýchlosť auta RC? 3) Čo je to snímač odporúčate na uhol natočenia volantu? S pozdravom, koleso je rýchlosť meraná pomocou Hallovho snímača, a budú prevedené do regulátor s PWM. dúfam, že počujem od vás .. vďaka

Ahoj Vlastne som neštudoval fuzzy logic ešte môže niekto pošlite mi malú poznámku na fuzzy logike ... alebo defination typ odpovede na to, čo je fuzzy logiku a prečo sa používa? .. tiež, aký druh aplikácií je možné použiť fuzzy logiku? .. Popatlal

Môže niekto posielať žiadne knihe o inteligentný snímač pomocou Microchip dsPIC. Vďaka

Ahoj každý HW je možné urobiť hex súbor v Keil [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 sekúnd: [/color] [/size] Hi každý HW je možné urobiť hex súboru v Keil

Ahoj, zia.roghani, do nasledujúceho obrázku, dúfam, že bude užitočné, keď U

pic základné doesnot potrebné znalosti o C. .. :) Ale c je dobre štruktúrovaný ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back