ako nainštalovať S @ @ sys nop, CAD znak @ počítačová veda nástroj v LINUX7.3 alebo 8.0

V niektorých prípadoch je nutné skopírovať gunzip dekomprimovať ako root, aby sa niektoré skripty práce.

Koľkokrát chcete poslať? Zdá sa, že sa vám páči na miesta najmenej dvakrát tu ....

Electronlover, sa mi podarilo spustiť NCSU kit aj na Linuxe 7.3 a 8.0. Pracujú perfektne. T zul

Tiež som splniť tento problém skôr, to je preto, že ste Ešte si sa dať inštalačný program súbory pre konkrétnu platformu, ako linux

žiadny problém runing v bode 7.3, stačí nasledovať inštalácia dokument, môžete ho spustiť

Myslím, že si môžete vyskúšať profesionálny SuSE Linux v9.0. Je to lepšie.

ahoj, ja používam syn_2002.05 na linux7.0. ale to mi dáva chybu, keď sa snažím analyzovať Verilog vzorov Verilog možnosť nie je k dispozícii. Aj keď návrhy VHDL pracovať. Odstránil som LSI funkcií z licenčného súboru, ako navrhovali niektorí ľudia. ale stále nefunguje. Všetky návrhy. _________________ S0shinde

o 8-bitové pseudobarvy Visual nie je k dispozícii (Visual predvolená voľba). \ O použití 24-bit TrueColor Visual. \ O programe xdpyinfo možno použiť na overenie vizuálne dispozícii \ o displeja. Každý návrh.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back