ako nainštalovať S @ @ sys nop, CAD znak @ počítačová veda nástroj v LINUX7.3 alebo 8.0

R

roger

Guest
Ako názov Snažil som sa mnohokrát, ale nepodarilo sa reštartovať počítač vo verzii 7.2 som si ujsť žiadny krok? alebo by som mal urobiť nejaké nastavenia predtým? Niekto mi môže pomôcť, ako podrobne, ako je to možné? : Cry:

Dobrý deň, V prípade RedHat 7.3 alebo 8.0 platforme Ako nainštalovať Sy * V n @ PS * ys 2002.5 a L * D * V4.0? Snažil som sa to dlho! ale keď som začal inštalovať SCL alebo EDA nástroj, je to vždy skiping inštaláciu. Kto môže popísať podrobný na to? pekný deň!

[Quote = Goodman] Dobrý deň, V prípade RedHat 7.3 alebo 8.0 platforme Ako nainštalovať Sy * n * ps @ ys 2002.5 a L * D * V4.0? Snažil som sa to dlho! ale keď som začal inštalovať SCL alebo EDA nástroj, je to vždy skiping inštaláciu. Kto môže popísať podrobný na to? pekný deň! [/quote] Ahoj, neviem, čo exactely problémy budete stretávať počas S * Y * N * @ p * S * y * inštalácie s Môžete skúsiť nasledujúce: dekomprimovať dechtov do adresára bežné aj linux), upraviť install.now a komentovať linky 51 a 52; uložiť upravený súbor, spustite ho. To by malo fungovať! Veľa šťastia! : Wink:

Ahoj, ja neviem, čo si myslíte? Prosím detail It! Keď som nainštaloval Linux 7.3, ale na obrázku: VAROVANIE: Neplatný platformy (y) LINUX. Preskakovanie ... Vyberte Platforma (s) nainštalovať: {LINUX} Zadajte zoznam platformy (y) na inštaláciu [linux]: linux Prosím, pomôžte! Prajem krásny víkend!

Neviem prečo, ale virtuózna je pes pomaly. najmä ak aj pridávať komponenty. Niekto iný skúsenosti to? To je robiť to nepoužiteľný. Mám Redhat 7.3 a nainštaloval návrhu NCSU kit. Prosím, pomôžte brata tu.

URM, no, nemôžem si: je virtuózna schematické zachytenie, alebo je to skladateľ? No, môj predchádzajúci príspevok je na schematické zachytenie časti ic5.0 je pomaly na Redhat 7.3. Každá pomoc?

Ahoj, ja neviem, čo si myslíte? Prosím detail It! Keď som nainštaloval Linux 7.3, ale na obrázku: VAROVANIE: Neplatný platformy (y) LINUX. Preskakovanie ... Vyberte Platforma (s) nainštalovať: {LINUX} Zadajte zoznam platformy (y) na inštaláciu [linux]: linux Prosím, pomôžte! majú pekný víkend!
si komentovať riadkov v inštalačnom skripte, ako som už hovoril? Tiež máte na platforme závislého balíček rozbalili do inštalačného adresára (tiež známy ako linux balíček)???

Čo je "závislý na platforme balíček". môžete povedať, že viac detailne?

No, z môjho pohľadu, pre dobrú inštaláciu, mali by ste mať nasledujúce (ako príklad): syn_U-2003.06-SP1_common.tar, syn_U-2003.06-SP1_linux.tar (toto je balík som hovoril). Rozbaľte ich do adresára, upravte install.now scenár a komentár riadok ako som povedal vyššie, a to by malo fungovať .... : Wink: Veľa šťastia!

Ahoj Atre, podľa Vás, tieto dva Rozbaľte súbor do adresára, ktoré sú spoločné a linux. potom komentár riadok 51 a 52, pod. 50 if ("$ stav" == 0), potom 51 # nastaviť toupper = TRUE # 52 nastavená taz = TAZ 53 endif v poriadku? pekný deň!

Ahoj, skúšal som veľa času na to, to ešte ukáže neplatnú platformu ... skiping .. prečo? môj OS je Linux 7.3. CPU K7 1,33 G Mohli by ste mi pomôcť? S pozdravom,.

[Quote = Goodman] Ahoj, skúšal som veľa času na to, to ešte ukáže neplatnú platformu ... skiping .. prečo? môj OS je Linux 7.3. CPU K7 1,33 G Mohli by ste mi pomôcť? S pozdravom,. [/Quote] Pozrite sa prosím, ak sa písmeno v názve súborov / adresárov. Ak áno, premenujte ich na malých ... Ak ste rozbalili je na FAT (Win95 & Co), ktoré by dostali aktivované ... Nemal som problém s inštaláciou S @ n @ pSys na RH 7.3. Teraz som usig RH 8.0 a funguje to dobre. Teraz, keď rozbaliť na oddiel linux (napr. / tmp) môžete sledovať takhle (myslím, že ste to už urobil). Tar-xvf arch_common.tar tar-xvf arch_linux.tar / install.now Dúfam, že to funguje!

ahoj, ja používam syn_2002.05 na linux7.0. ale to mi dáva chybu, keď sa snažím analyzovať Verilog vzorov Verilog možnosť nie je k dispozícii. Aj keď návrhy VHDL pracovať. Odstránil som LSI funkcií z licenčného súboru, ako navrhovali niektorí ľudia. ale stále nefunguje. Všetky návrhy.

[Quote = Roger] Ako názov Snažil som sa mnohokrát, ale nepodarilo sa reštartovať počítač vo verzii 7.2 som si ujsť žiadny krok? alebo by som mal urobiť nejaké nastavenia predtým? Niekto mi môže pomôcť, ako podrobne, ako je to možné? : Cry: [/quote] Ok, takže skúste Redhat 7.3 je to dobré pre LDV považuje

Snažte sa používať Slackware 9.0 je to v poriadku linux uvoľnenie používam štafetu s LDV-syno-ModelSim Gianni

Druhá metóda pre inštaláciu 1. tar xvf all.tar 2. cd linux 3. tar xvf file.tar 4. upravovať všetky súbory z file.taz na FILE.TAZ 5. spustiť install_now 6. Kópie linux / súborov až 7. spustiť install_now cieľovú intalling.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back