Ako na mieru BJT pre návrh BGR ...

R

rajblr

Guest
Ahoj každý, môže mi niekto povedať, ako sa veľkosť BJT pre bandgap referenčný dizajn. Ak sa u nejaké materiály, bude veľmi užitočné pre mňa. TIA raags

Ahoj, prosím, hľadať zdroj referenčného napätia a BG v tomto fóre tam sú aj niektoré nové funkcie. Ale väčšina z nich nemá diskutovať o zariadení veľkosti do detailov, najmä o BJT a zariadení v zosilňovača odchýlky. tak som sa rozhodnúť, zariadenie veľkosti na prúd, ktorý uspokojí svoju silu rozpočet. Dúfam, že to pomáha! Čo je ur designu spec? Projektovanie BG pre

01:08 na 01:24 pre jednoduché rozloženie a zápas 01:08 je lepšie pre praktického použitia v strojárstve

Ahoj Blackuni, som navrhovanie BGR pre generovanie napätia o 0.6volts. Som dokončila architektúry, ktorá sa používa pre čiastkové-1-V BGR bez priestoru s nízkou V. tranzistorov a resisitive rozdeliť sieť. Ale môj zmätok je, že ako veľkosť BGR, ako emitor sú základné plochy alebo iného. Tiež to, ako presne teplotu depence (pýtať a CTAT) dostane vyruší s touto architektúrou. TIA raags

Dobrý deň, obvykle je BJT kresba veľkosť zaisťuje zlievárne pre návrh kvôli presnosti modelovania. Pokiaľ ide o pomer plochy BJT Pýtať časti, to záleží na zbytkové napätie OPA používaných v bandgap. Ak chcete mať malé štatistiky odchýlka 1.25V vášho výkonu počas výroby, môžete si vybrať 1:24 alebo viac. Alebo sa môžete pokúsiť minimalizovať posun OPA, potom pomer 1:08 je OK, taky. Dúfam, že to pomôže:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back