Ako načítať program napísal pre 89C51 na 89s51?

M

microlab

Guest
hai všetky môžeme načítať program napísal pre 89C51 na 89s51? alebo by sme mali robiť žiadne zmeny? Aké sú kroky pri tom? Aký je medzi nimi rozdiel? ml

Kódy sú rovnaké .. Hlavný rozdiel je, že môžete program "S" verzie cez ISP (v aplikácii) alebo pomocou veľmi jednoduchých programátorov, zatiaľ čo "C" verzia ešte potrebuje "plné" paralelný programátor .. ide, IanP

My niekoľko kúskov "S" verzie niekedy zabúdame, mihol program. Prestal som používať, ale nemôžem povedať, že je všeobecný problém, alebo len pár kúskov mojej. Atmel technici nepomohol mi.

bohumilfulin píše:
"S" verzie niekedy zabúdame, zažiaril program
Nemám žiadny problém s "S" verziu Flash Player .. --- AT89S51 je: • Watchdog Timer • Dual dát Pointer

89s51 viac než 89C51 nové funkcie, ako je - ISP programovanie (In System Programming) - Strážny pes časovač tak, jeho cena je lacnejší než 89C51

Ahoj, môžete mi povedať, čo je dvojaký DATA ukazovateľ? arnab/vu2bpw

vlastne 89C51 má 20 pin verziami 89c1051, 89C2051 a 89c4051, ktorý je dobrý pre malé projekty

S 51 je oveľa lacnejšia než C 51. Ale h / w suport, a ak chcete používať aplikácie pre lepšie využitie dlhoročné C 51

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back