Ako nájsť zisk v diferenciálnej zosilňovač cascode?

S

shobha89

Guest
Hai, ja shobha.i robím svoj projekt "Dizajn cascode diferenčný zosilňovač." Potrebujem schéma zosilňovača cascode diferenciál s dĺžkou a width.presently Ja používam 0.18 technológia virtuoso.but čo dĺžka a šírka, ktoré som dal, nedostal output.i chcete nájsť zisk. zisk vs frekvencia krivka by mala byť čo low-pass filter curve.pls môže niekto pomôcť me.using hspice Ako zistím, že ...........

je potrebné stanoviť pracovný bod prvý, tj keď platí VDD / 2 na oba vstupy, mali by ste dostať VDD / 2 ako výstup. , Kedy budete dosiahnutie tohto cieľa vášho obvode bude vám maximálny zisk, zatiaľ čo robí AC analýzy nezabudnite dať kapacita záťaže v kritických uzloch. opraviť oupput na VDD / 2 je potrebné upraviť W a L niektorých tranzistorov vášho návrhu, tieto tranzistory sú závislé na architektúre, ktorú používate. dúfam, že to vyrieši váš problém.

Vďaka Lot. nebol pripojený žiadny kapacity pritom AC analysis.is ac analýzy znamená, ac response.what sú hlavné veci, ktoré sa nájde v tomto project.pls niekto poskytnúť vo formáte PDF na súvisiace alebo podľa tejto topic.pls poslať na môj mail [ email] shobharani3@gmail.com [/email].

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back