Ako môžem získať výstup regulátora stabilné?

Z

zrffxx

Guest
Dobrý deň, všetci.
Mám problém.
Ako na obrázku, je regulátor v červenom bloku, ktorý sa používa na vytváranie napätia 1.8V pre napájanie ďalších obvodov 'supply.When je sám, to funguje dobre a má 30 ma pri jazde ability.But VCO alebo oscilátora
, je pripojený ako je uvedené na obrázku, výstup regulátora je vlnky, keď oscilátor kmitá.
Prečo? VCO je frekvencia je až 100MHz.Myslím, že napätie na výstupe oscilátora Swithed príliš rýchlo, že výstup z regulátora nemôže riadiť it.Am Mám pravdu? Takže som mal zvýšiť operačný zosilňovač je GBW v regulátora? Čo faktor rozhodnúť GBW? Rovná sa maximálna frekvencia oscilátora? Ako by som mohol tento problém vyriešiť?
Mockrát děkuji!
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

Možno EMI.

Myslím, že lepšie plánovať a rozloženie PCB bolo potrebné, a filtrovanie čiapky potrebná.

Zrffxx Ahoj, já jsem pripojenie dokumentu, ktorý opisuje základy regulátory napätia.Môj odhad je, že regulátor napätia, ktorý používate nemusí prejsť zariadenia (Darlington BJT tranzistor) toto zariadenie poskytuje prúd v závislosti na zaťažení, takže to nie je čerpané z OZ (op amp mey sám nebol schopný poskytnúť zodpovedajúce prúdy). ..druhá rada je, že je niečo v neporiadku s mosfet používate (skontrolujte jeho návod a vidieť ho horúce bevaes s impulzy rôznych frekvencií), a tretia vec, ktorú môžete urobiť, je dať nejaké kondenzátory pred oscilátor zlepšiť prechodovú odozvu.štvrtá rada je kúpiť LM 317 a pusť budovanie vlastnej regulátor úplne (lacnejšie)

s pozdravomAdded po 3 minútach:Myslím, že to nebude dajte mi namiesto tohto dokumentu.pošlite mi Váš e-mail, aby som mohol poslať na thruogh pravidelne e-mailom

Do u use oddeľovací kondenzátor na výstupe regulátora?Nevidím na jeden obrázok.
Pre zníženie produkcie v dôsledku zvlnenia oscilácie u potrebovať: oddeľovací kondenzátor na výstupe regulátora, nízky odpor priechodu zariadenia, použite NMOS na výstupe regulátora, ak "sila" napätie je dosť.GBW a zabil miera chýb zosilňovače vplyv na obnovu reakciu regulátora.
Vidieť
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=112642
u dostať advace v teórii LDO.

Ďakujem vám za vaše odpovede.
Po prvé, je okruh je uvedené vyššie integrovaného obvodu iba jeden čip, ktorý I'am navrhovanie teraz. Takže tam nie je problém, o PCB layout.But ďakujem všetkým rovnako.
Po druhé, Lucifr, môj email je: zrf_pku (at) hotmail.com
Po tretie, na DenisMark, odkaz, ktorý ste mi:
www.edaboard.com/viewtopic.php?t=112642
nemožno connected.Could pošlite článok na môj email?
Thankyou!

Nechcem see a rad induktor, ani skrat čiapky zablokovať alebo zkratovat nejaké signály / hluk z krúžku spojky oscilátor späť do regulátora?

Doplnil by som obísť čiapky paralelne s odporom spätnú väzbu.Bolo by okruhu trochu rýchlejšie, ale obísť viečko a sériový odpor alebo induktorov treba tiež.

mali by ste pridať čiapky na výstupe 1.8V

Myslím, že ony metóda, kedy budete potrebovať veľký prúd.

veľa šťastia!

Obvodu máte, je dvojstupňovým zosilňovačom (operačný zosilňovač PMOS zosilňovač) doplnenie čiapky na výstupe bude bolieť svojej stability.

Pridal som vyrovnanie stropu sa na 1.8V výstup uzla, zvlnenie dostane malý, ale stále existujú.

Z = 1 / (j * ω * C), takže väčšie kapacitné poskytuje nižšia impedancia na zem na krátke von zvlnenie.

je plne integrovaný LDO, takže sa vám vyrovnať svoje LDO s mlynára kondenzátora alebo DFC?

Skúste skontrolovať listu z LDO ic a tam je zaťaženie kondenzátora, ktorý navrhuje, aby sa odstránili "zvonenia" na zdroj napätia oscilátora prsteňa

Prosím recaculate tyče v rôznych podmienkach zaťaženia aktuálne, pretože to je v dvoch-stupňový zosilňovač.Máte fázy rozpätie problém.

zrffxx Napísal:

Pridal som vyrovnanie stropu sa na 1.8V výstup uzla, zvlnenie dostane malý, ale stále existujú.

zvlnenie od regulácie fázy

jeho pravdepodobne vaša sondy, ktorý sa hlučný

rozsahy sú skutočne vysoký zisk

tak ...ignorovať zvlnenie

infact ignorujú akékoľvek zvlnenie menší ako 20mV vyššie

nezáležítip na úplne odstrániť zvlnenie je len pridať batérie

ale aj Belev, aj keď toto opatrenie youll nájsť zvlnenie

Tiež pozor na veci, ako fluresent rúrky vo vašej práci aj bežnej izbovej lampy bude generovať elektromagnetické pole

tip je, aby ste sa uistili, že majú tlmičom

Tiež skontrolujte chladničku a ostatné domáce spotrebiče

a používať plug blok, ktorý má filter
uistite sa, že rozsah je uzemnený niektorí inžinieri odstrániť krajine

skontrolujte, či máte dobrý dom krajine spustením ešte jeden dôvod na zavesenie potopila aspoň 5 ft nadol

potom skúste znova

Zvlnenie vždy k dispozícii v prevedení LDO pri načítaní zmien.Teraz je Váš zaťaženia sa mení s vysokou frekvenciou, rovnako tak LDO nemôže répond dostatočne rýchly a jediný spôsob, ako minimalizovať je doplniť výstup strop ako strop stabilizácii tak pre potreby vášho návrhu LDO a pre zníženie zvlnenia.Mimochodom, je tu spec pre prechodné kolísanie výkonu pri načítaní zmien.Mali by ste byť schopní získať číslo menšie ako 0,5-1% na max.loading change.V opačnom prípade si LDO dizajn má problémy

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back