Ako môžem pridať tranzistora model v ADS

K

kanounmoez

Guest
Ahoj mám súbor modelu tranzistorov CMOSP18 "rf018 .. net" a rád by som, aby sa schéma a simulovať. Ako to urobiť to. Spomínam si, že som urobil to isté s BICMOS7RF: INCLUDENETLIST ... ale nepamätám si celý proces mohol by ste mi pomôcť, prosím.

Je modelov 0,18 mikro, pokúste sa nájsť TSMC dizajnu tu je schéma symbol tranzistora khouly

Dobrý deň, je možné importovať U modelu súboru priamo z príkazového okna -> Import možnosť. Ak sa u to schéma sa otvorí okno s parametrami modelu a súvisiacich symboly. dúfam, že to pomôže. Vďaka

Dobrý deň ďakujem, urobím to pre testovanie. Ešte raz vám ďakujem [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size], ale nemajú celej DK. Práve som súbor modelu, ktorý obsahuje model RF a baseband tranzistory, odpory a kondenzátory. Ale symbol zariadenie Myslím si, že som sa k jej vytvorenie.

Ahoj, ja väčšinou používajú len súbor modelu, ktoré majú parametre definície MOS a iné zariadenia onlly. Ak sa mi import ADS bude importovať parametre schéma okna. Potom som sa umiestni symbol príslušné zariadenie a prepojiť ju s požadovanou zmenou modelu názov modelu na symbol atriutes. Vďaka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back