Ako môžem použiť ADS realizovať náhradné obvody?

J

jiaping

Guest
Dobrý deň, je možné použiť reklamy Ako som si uvedomiť, náhradné obvody s dvoma porty zariadenia, ako je SAW filter, ktorého S-patameter a Y-parameter je známy? Oceniť akúkoľvek pomoc, ktoré poskytnete. Jiaping

Ak viete, že jeho obvode topológia, je možné použiť u ADS S-parametra simulácie a optimalizácie, aby sa vošli na hodnotu v topológii.

v reklamách schemtaic, inlibrary, vyberte dátových položiek, knižnica, a miesto, predmet, ktorý crosponds na číslo portu, na paramters ur S, a potom u dokáže simulovať ur netwotk mám pripojený príklad pre simuláciu paramters SAW filter a duplexnou jednotkou S khouly

[Quote = khouly] v reklamách schemtaic, inlibrary, vyberte dátových položiek, knižnica a miesto, predmet, ktorý crosponds na číslo portu, na paramters ur S, a potom u dokáže simulovať ur netwotk mám pripojený príklad SAW filter a duplexnú S paramters simulácie khouly [/quote] prílohu, ktorou je podľa ZAP file.I neviem, ako ju používať.

[Quote = jiaping] prílohu, ktorou je podľa ZAP file.I neviem, ako ju používať. [/Quote] Tak to unarchieve z reklám hlavného menu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back