Ako môžem nájsť sieť v usporiadaní, pokiaľ Viem len, že jeho meno?

D

drabos

Guest
Ako môžem nájsť sieť v usporiadaní, pokiaľ Viem len, že jeho meno (napr. net039). Ja používam Cadence Design prostredie. Vďaka,

Môžem hľadať len obdĺžniky, cesty, ... ale nie pre čisté :-( [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 20 minútach:. [/color] [/size] Je to možno pre niekoho užitočné, som našiel v dokumentácii tak, Pripojenie pomocou -> XL sondy a sondy Možnosti Virtuoso XL okna je zoznam sieť ....

Navrhoval by som, aby ste označenie sietí v rozvrhnutie. Takže keď váš fyzický nástroj pre overenie interpretuje to, berie to ako rovnaký názov ako na etikete, a preto je veľmi ľahké pre vás ladenie.

Použite XL sonda pomocou schémy, bude to upozorniť na rozloženie siete. alebo skúste použiť interaktívne Dracula alebo ak je jeho už LVS čisté, break je upozorniť na chyby. [/youtube]

[Quote = drabos] Ako môžem nájsť sieť v usporiadaní, pokiaľ Viem len, že jeho meno (napr. net039). Ja používam Cadence Design prostredie. Vďaka [/quote] Ahoj drabos Choď na> Úpravy> Hľadať> Hľadať cesty, pridať kritériá, netname-net039> zoom na obrázku nádej, že pomôže. S pozdravom Brittoo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back