Ako môžem komunikovať s USB portu?

Z

zeeShan ansari

Guest
Ahoj, Môže mi niekto povedať, že, ako môžem komunikovať s portom USB? Chcem, aby jednoduchý program (v tej dobe), vo Visual Studio C #, ako je program možnosť zapnutia / vypnutia LED pripojené k portu USB. Prosím, veď ma ..........

Najjednoduchší spôsob, ako viem, je použiť jeden z USB-> sériové alebo USB-> Paralelné prevodník FTDI čip vyrába ( www.ftdichip.com ). Je to hardwarové časti. Vo Vašom PC softvér, ktorý možno použiť knižnicu (FT2XX.dll alebo FT2XX.lib) niečo poslať, aby tento čip. Driver (s knižnicami) si môžete stiahnuť z webu výrobcu. Ďalším spôsobom je použiť mikrokontrolér s rozhraním USB vstavaným ale je to ťažšie, pretože by ste mali napísať aj nejaký kód pre mikroprocesor. Napokon, môžete použiť mikrokontrolér bez vloženého USB rozhranie, ale mali by ste napísať kód so softvérom realizovaný USB. V tomto prípade si mikrokontroléra musí pracovať rýchlo a pravdepodobne budete musieť napísať firmware pomocou assembleri.

Vďaka ........ ja používam Visual Studio C #. NET 2005 ......... Môžem použiť knižnicu (FT2XX.dll alebo FT2XX.lib) v C #. NET programovanie? Ak áno ... ako? Možno ovládať pomocou USB mikrokontrolér vo Visual Studio C #. NET? Uveďte, prosím, niekoľko rád .......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back