Ako konfigurovať pomocou Spartan 8051

V

vkchau

Guest
Chcem nastaviť Spartan pomocou Flash ROM (29F010, ..) a mikrokontrolér 8051. Môže niekto pomôcť? Vďaka

Nie je príliš ťažké, aby to. Predtým, než je nutné vytvoriť z ISE alebo nástroj právo bitstream nie ako súbor prom. Potom, čo budete potrebovať, aby sa táto FPGA kolíky na 8051 CCLK - DIN - hotovo a program a connet M =- M1-M2 ako Serial Slave. Tretím krokom je prečítajte Xilinx listu, ktoré vysvetľujú práva dlow programovanie FPGA. Bye.

Urobil som dosku s Spartan, 80552 a FLASH, RAM .... Ak chcete naprogramovať XILINX som UART na 80.552. Takže je to veľmi rýchle. Funguje to veľmi dobre.

Mám to pred, je to len potreba nejakej znalosti. "Bit" formáte a konfigurovať poriadku Xilinx FPGA.All možno nájsť na webových stránkach XILINX.

Môže niekto dať nejaké dioxínom PROTELL? Budem veľmi ocenia, ak tak urobíte. Ešte raz vďaka!

Snažím sa realizovať písanie, čítanie a získať id z flash ples (SPARTAN 3) s použitím 8051. Ak niekto môže dať mi pár rád som si toho vážim. Som nováčik Xilinx, a to je zbláznim. Snažil som sa pomocou oregano je 8051, ale zasekol som sa pri vykonávaní spomienky. Musím programu My ROM 8051 a zapísať ho na Flash PROM, alebo sa mi niečo tu? ps: Všetky vyššie uvedené odkazy už nie sú funkčné: (

funguje to! Môžete si stiahnuť zdrojové kódy z webu Xilinx a upravený (trochu).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back