Ako je to s presnosťou na krúžku Osci?

W

wangwang96

Guest
Som designiing prsteň oscilátor, ale nie som si istý presnosťou o tom, pracovných podmienok je folllow: celý proces rohu a teploty (-25 až 85 stupňov) a 1,8 V napájací zdroj s + -10% odchýlku a vonkajšie odpor + -5% variation.the výstupná frekvencia 36MHz, kto mi môže povedať, ako sa presne tohto oscilátora?

existuje príliš veľa premenných, musíte výbava techniku kompenzovať rozdiely. aj keď u môžete vytvoriť presný zdroj referenčného napätia (bandgap odkaz), ktorý je nezávislý na VDD a teploty, pri ktorej sa stále stretávajú s variácie procesu rohu, variácie externých komponentov. Ak sa u FAB môže vynútiť použitie niektorých rohu len, potom len variácie vonkajšie odpor. v ur prípade, ak je ur freqeuncy (f) je priamo závislé na vonkajšom odporom (napr. IOSCO = Vref / Rext), potom f (IOSCO) = k * IOSCO, takže ak má IOSCO + -5% odchýlku, potom f (IOSCO) = k * (IOSCO * (1 + -5%)) ==> Df / f (IOSCO) = k * (+ -5%), je k závislá na ur topológiu oscilátora, môže to byť scaler (konštantný), alebo nejaká rovnice.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back