Ako integrovať C aplikácie v PLI s nc-Verilog

N

nix_24

Guest
Nazdar

Prosím, pomôžte v elobrating podrobnosti, ako k integrácii C aplikácie v PLI pomocou NS-Verilog.Mám vyskúšali všetky kroky uvedené na účel, ale já jsem dostat elobration chyby

Pozdravy
NIX

Nazdar,
2 rýchle návrhy:

1.Aká je presná chyba?Mali by ste nastaviť LD_LIBRARY_PATH správne?
2.Skúste volania CDN servis - verím, že bude vaše najlepšie stávka.

(A ak ste si našli riešenie od CDN o to, že by ste sa laskav a vychovávať nás?)

Pozdravy
Ajeetha
www.noveldv.com

Ahoj ajeetha

Urobil som oba úlohy a zmíněno.

elobrate to viac som usercode. ccm súbor v cpp.Ak chcete prepojenie C , prepojenie a musel nastaviť niektoré envs v ur urobiť obrázok.som urobil!

potom zdieľané knižnice. "áno" je vytvorená po zostavení sa vykonáva s gcc.Táto knižnica je miesto, kde som získali chyba v elobration fáze uvádza, že nemohol načítať knižnicu ..

i kontaktovala CDN aj keď r zvrtal s hovoria, že by malo fungovať ACC.to, čo mal napísané v docs.

že 'je aj dôvod, prečo žiada o pomoc somebdy, kto presne sa pokúsili toto NS-SIM môže zdieľať jedno, že so mnou v detaile

pozdravy
NIX

Potrebujeme viac informácií!Pozri.verzia nc_sim ur používate, na akej platforme.Môžeš
upload ur c aplikácie a spustiť skripty tu?

Nazdar

Som pracujúci na unix 32 bit, a nahrať jeden tarbol za veľmi všeobecný príklad.U vidí chyby v súbore protokolu v Makfile existuje niekoľko desc o záľubu v C apps plz zistiť, jestli jsem vynechal akékoľvek časti je

Pozdravy
NIX
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

http://spaces.msn.com/members/EastDragonInc/

existuje niekoľko príkladov, ktoré je možno užitočné!

Ak budete kompilovat c program succes, myslím,
že môže byť ld_library cestu súbor nie je v poriadku.Môžete skúsiť príkaz: ncverilog loadpli1.0 = <arg>.A musíte prepojiť všetky pli pli na tejto, alebo niektorých úloha nebude fungovať.Pridané po 6 minútach:Máme odkaz ncverilog pli, Debussy pli, niektoré ďalšie eda mäkké a ourself pli pli pli do jedného súboru, a ich používanie loadpli ho použiť, bude plynúť úspech.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back