Ako implementovať impulz LOS detekčný obvod

C

chang830

Guest
Ahoj, potrebujem impulz Los detekčný obvod, ale neviem, ako ju zabezpečiť. Táto požiadavka je blok môže dať alarm, keď nie je žiadny impulz (alebo zvýšenie okraj) nájdený v danom čase. Niekto pls. vrhnúť nejaké svetlo na to? Vďaka vopred

Predpokladám, že LOS znamená stratu signálu. Jeden spôsob, ako toho - design up-namietajú, že krokoch priebežne, ale vždy, keď sa vynuluje vstupného impulzu dôjde. Ak je počet dosiahne požadovaného časového limitu, potom sa zastaví počítanie a spustiť alarm.

[Quote = echo47] Predpokladám, že LOS znamená stratu signálu. Jeden spôsob, ako toho - design up-namietajú, že prírastky stále, ale nastaví na nulu pri detekcii pulzu. Ak je počet dosiahne požadovaného časového limitu, potom sa zastaví počítanie a spustiť alarm. [/Quote] Ahoj echo47, Vďaka za Vašu odpoveď. Problém je, že nie je žiadny signál hodín v mojom bloku. Áno, čítač nemožno použiť. Počul som, že monostabillity spúšťací obvod môže realizovať. Ale ja neviem, ako ju zabezpečiť. Pls. pomôžte mi. Vďaka

Aký typ FPGA / CPLD / PLD používate? Je možné realizovať jednoduchý oscilátor, alebo pridať externé RC časová konštanta. Ako dlho je váš požadovanom časovom limite? Ako presne to nutné? Alebo si jednoducho písať HDL testbench, takže sa nemusíte skutočný hardvér?

Nie všetky monostabilný môže byť znovu spustený .. Jedným z príkladov, ktoré môžu ich 74123 .. Čas možno nastaviť RC a každý prichádzajúci impulz, ktorý spadá do tejto doby sa znovu spustí okruhu .. Ak nie je impulzný výstup skočiť z "1" na "0" alebo od "0" na "1" v závislosti na výkone si vyberiete .. Should't ťažké postaviť .. S pozdravom, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back