Ako funguje nastavenie marže vplyv na načasovanie?

H

hrushitha

Guest
Ahoj všetkým, môže niekto povedať mi o nastavenie margin.how to vplyv na načasovanie. Ak zmením nastavenie marže 0,5 až 0,6, čo sa stalo, prosím pomôžte mi Vďaka

Ahoj, ja som nopt dostať, ako ur specifing nastavenie času na to design.is hodiny unsertinity.explain jasne taká, že môžem pomôcť u. ide, ramesh.s

Obvykle nastavenie marže je uvedená na toleruje rozdiel v P & R nástroje a nástroje STA. To je ako zavedenie nejakej pesimizmus v P & R nástroje, aby sme mohli uzavrieť design s niektorými 100ps nastavenia alebo držať marže. Pokiaľ ide o časovanie to znamená, že sme zatvorení dizajn s menšou rezervou. Niekedy vedie mnoho ciest bude porušovať, ak zvýšime nastavenie rozpätia.

Ak používate len nastaviť okraje v časovanie, ale opt odstrániť v STA, toto je zvyknuté na overconstraint voliť, ak sa používa to v STA, možno sa fabracation do úvahy.

Ak je nastavenie marža je 0,4 potom ur robiť nástroj pre optimalizáciu všetky cesty do vôle je 0,4

Vidíte, keď sa syntetizovať dsign a pozrite sa na súhrnnú správu, zistíte, že bez omeškania tiež prísť do obrazu. nastavenie marže zvýšenie umožní lepšie časovanie pretože hranice času zvyšovať. Čo máme na mysli, že ich máme 0,5 časovú jednotku väčšia, že obvod sa zobrazí nastavenie času porušenia.

dizajn je opakovanie a optimálny postup, je to všetko na vašej situácii, aby rozhodnutie. [Quote = hrushitha] Zdravím všetkých, môže niekto povedať mi o nastavenie margin.how to vplyv na načasovanie. Ak zmením nastavenie marže 0,5 až 0,6, čo sa stalo, prosím, pomôžte mi, vďaka [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back