ako do ruky ich výpočtu?

A

amriths04

Guest
pre simuláciu garbiar z OZ CMOS Ako vypočítať hodnoty KP kN a lambda? pokiaľ nie sú uvedené priamo v modeli súboru .. as, len ak viem, kp PR kn sa mi podarí nájsť správnu tranzistor veľkosti, pre ruky. Prosím o pomoc.

Model súbory z MOSIS bude obvykle mať KP a kn hodnoty. Ak nemáte tieto informácie, potom sa kn = Un * Cox ... OSN je mobilita NMOS, Cox (Eo * Kox / Tox) je oxid kapacita, Eo je permitivitty priestoru, Kox je dielektrická konštanta, Tox je oxid thickess. Dávajte pozor, čo sa jednotky, ktoré používajú, keď sa výpočet. urobiť to isté pre KP. lambda bude musieť byť charakterizovaná. do id-VD charakterizácie a využitia svahu informácie o zariadení v nasýtenej oblasti odhadnúť lambda. inverzný zachytiť na x-os (os VD) vám lambda.

[Quote = rush3k] lambda bude musieť byť charakterizovaná. do id-VD charakterizácie a využitia svahu informácie o zariadení v nasýtenej oblasti odhadnúť lambda. inverzný zachytiť na x-os (os VD) vám lambda. [/quote] rush3k, nie som schopný pochopiť vyššie uvedené myšlienky. Mohli by ste prosím komplikované. ako napríklad na akom mieste som vypočítať svahu a prečo sa to zachytiť na osi x?

Jedná sa o ekvivalent BJT ... Dúfam, že to pomôže získať predstavu. V prípade MOS, inverzný čoskoro napätie lambda hodnoty.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back