aký softvér mám použiť pre návrh DPS?

Čo balíček ste používali pred? Ja budem robiť môj prvý vložený pasívne konštrukcie a potrebujem nejaké odkazy. Ja používam Pads práve teraz. Díky moc!

Aký používate balík bol predtým? Ja budem robiť môj prvý vložený pasívne konštrukcie a potrebujem nejaké odkazy. Ja používam Pads práve teraz. Díky moc !!!
Ive použité tango a vankúšiky. Mal som na mysli vstavaných riadiacich návrhov.

Takže vy hovoríte o vložených pasívami? Pýtam sa, pretože som navrhnúť svoje prvé doske so zabudovanými rezistory. Proteus je dobre, že?

Altium Designer je najlepšie, strednej cenovej relácii, ale teraz žiada 4000 eur, ale kompletný balík vrátane svn. Záleží na tom, ako zložité doske, ktorú chcete k designu. Altium je veľmi dobré pre komplexné okruh / usporiadanie. Technická podpora je veľmi dobrá.

Ja by som prezrieť rôzne balíčky, triedenie, koľko chcete platiť, a vybrať to, čo si myslíte, že je najlepší. Pretože nás všetkých užívateľov bude podporovať program poznáme najlepšie. Tiež si demo, a požiadať ich, aby somthing žiť, namiesto obvyklých vopred pripravených návrhov demo. Ukážky Automatické smerovanie som videl cestu perfektne! ale nikdy sa podobajú skutočným životom dizajn. Software mám použiť, použil som 25 rokov, takže pre mňa je to najlepšie, nemusí byť pre vás.

Ak chcete začať s Orcad, môžu neskôr Allegro a Mentor Graphics byť lepšie možnosti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back