aký softvér mám použiť pre návrh DPS?

Z

zimerstov

Guest
vo svojej vlastný názor, čo mám použiť softvér pre návrh plošných spojov. Čo priemysel používa?

Je to populárne používať Cadence PSD 14,2 (Allergy) pre PCB Layout, ale aj niekto používať Mentor alebo PowerPCB

Vážení ... Mám použitie PCB Software mnoho rokov, takže to je môj názor: pre smial a jednoduché prevedenie U možno použiť PowerPCB, Orcad, protel. pre komplexné a hishspeed designu U používajte Cadence PSD14.xx alebo Mentor WG a používať Spectraquest alebo IXC k simuláciu. HP spoločnosť používa BoardStaion z Mentor, ale je to veľmi zložité sa naučiť a používať, takže môžete používať WG, ale aj plné moci pre návrh PCB v oblasti dizajnu Vysokorýchlostný. S pozdravom Conca

[Quote = zimerstov] vo svojej vlastný názor, čo mám použiť softvér pre návrh plošných spojov. Čo priemysel používa? [/Quote] ja používam Mentor WG2002, je veľmi silný, ale aj veľmi nákladné a neustále zmeny podmienok. Alternatívou môže byť Zuken Cadstar alebo Cadence Allegro. mkbs. : Wink:

pre jednoduché PCB, môžete použiť Eagle-CAD (to je zadarmo na 1 / 2 Eurocard formátu PCB). Pre priemyselné použitie si myslím, že OrCAD je štandardná

PCAD je dobrou alternatívou aj pre náklady a prevádzku. Myslel som, že pre jednoduché vzory a komplexov. Dobrý vzhľad!

Má tu niekto počul DipTrace? Viem, že niekto používa DipTrace na chvíľu a on myslel, že to bolo dobré.

PCB Eagle: [url = http://www.cadsoftusa.com/] CADSOFT Online: Domov EAGLE Layout Editor [/url] Altium Designer: [url = http://www.altium.com/] Altium - Ďalší generácie elektroniky design [/url] DipTrace: [url = http://www.diptrace.com/] DipTrace - Profesionálny Schematický a PCB Design Software [/url]

každý software má nejaké výhody a nevýhody niektorých !!!!!!!!!

, Ale nemôžem pochopiť, Eagle .. Nebolo to jednoduché rozhranie, ako je obvod sprievodca Multisim (napr. - stačí len pretiahnuť zložky) .. je to zložitý

Eagle má veľa knižnice komponentov a je jednoduchšie je tiež pridať

Nedávno som nainštalovaný kicad (zadarmo). Schéma a PCB editor prácu veľmi dobre. Ľahko sa učí sa až 16 vrstiev. Trochu práce zbierať knižnice komponentov, ale teraz mám viac ako 15.000 stopy ktoré mám k dispozícii. Dobrý súbory pomocníka a komponenty / symbol editori prácu dobré. Veľmi rád odporúčam, ak na napätom rozpočte. scanman

Používam Diptrace. Je ľahké s ním pracovať. A ľahko zrozumiteľné.

Slobodný softvér je zvyčajne stojí za každý cent, ktorú zaplatíte za to ...........

Byť právo priamo uprostred priemyslu a pomocou softvéru sám, je Eagle používa niekoľko zákazníkov, aby sa ich dosky. Pracujem v zariadení, ktoré zhromaždí dosiek plošných spojov pre významné spoločnosti, ako je armáda, Boeing, Raytheon, Caterpillar a niekoľko stoviek ďalších.

Ja sa používajú Altium Designer na mnoho rokov. Myslím, že je skvelý. Je šikovný, má mnoho funkcií. Okrem toho môže u simulovať obvody. Hlasujte pre Altium Designer.

Ive robil vložený dizajn a PCB na 20 rokov. Im nové tomto fóre, ale musel som tento post, pretože som tak nadšený. Práve som zmenila naša spoločnosť sa k Proteus. Mal som ho dva dni a ja som fúkané preč. Mám výrobok už stanovený a prezerať s 3D rendering. Táto spoločnosť je niečo robiť správne! Softvér je veľmi cenovo dostupné a neuveriteľne silný.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back