Aký je vzťah týchto parametrov DC?

H

huojinsi

Guest
Využitie strašidlo simulátor a modely súbor štandardných 5V CMOS procesu, tranzistor NMOS je simulovaný a prevádzku DC miesto tohto tranzistora NMOS je vytlačená na obrázku. Za podmienky normálneho prevádzkového stavu, mám určité pochybnosti o jeho DC parametre: 1. Prečo je "ibulk" prúd tak veľký? 2. Aký je vzťah DC parametrov v modrej značke obdĺžnik? Prečo Vdsat nevyrovná (VGS-V.)? Podľa VDS, VGS a V., ako vypočítať to vdsat a získať 647.4mV? Pls veď ma! Žiadna odpoveď je veľmi ocenil! Thks vopred!

Možno, že "Vdsat" je napätie odtoku pri ponorení, nie napätie drain-source.

Ahoj učiteľa! prichádza na, daj mi rozumné vysvetlenie! Ak je u mať vzorec výpočtu, to je perfektné! Thks!

to nám hovoria, že zariadenie pracuje nad prierazné napätie? pretože som nikdy vidieť ľudia prijímajú ibulk> 100U

Niet nad rozdelenie, ale tak vysoko, aby dopad ionizáciu (hot elektróny), ktorý spôsobuje vysoký prúd substrátu. Zariadenie je pravdepodobne určený pre nižšie napätie, ako je 3.3. Tiež si všimnite, že GDS je pomerne vysoká tu, kvôli rovnakým účinkom. Vdsat je napätie vypočítané simulátor, ktorý sa približne hranice medzi lineárnymi a sýtosti farieb. VDS je jednoducho kanalizácie-source napätie VGS je brána zdrojom napätia VT je prahové napätie Nádej, ktorá pomáha

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back