Aký je rozdiel medzi FPGA a PLC?

Ahoj všetkým, som hľadal cez Google a Yahoo, ale nebol schopný nájsť "užitočné" informácie o FPGA a PLC .... Z toho, čo som sa dozvedel, že FPGA je len čip, ktorý môže byť naprogramovaný pomocou jazyka VHDL a ďalšie simulácia / programovanie software hardware, zatiaľ čo ja som stále nejasné, o PLC, pretože si nie som istý, ak sú IC čipy taktiež, alebo len niektoré obvody navrhnuté s použitím pasívnych súčiastok. Uveďte, prosím, mi niektoré užitočné dokumenty alebo odkazy (na FPGA a prípadne PLC), so základmi. Pomôcť komukoľvek. Som vstupná úroveň hardware programátor snaží naučiť dizajn hardvéru pre nadchádzajúce College projektov. S pozdravom you_rock! =)

Ak hovoríte o programovateľných automatov (PLC), potom rozdiel medzi FPGA a PLC je príliš veľký musí byť uvedené. Tie sú úplne odlišné. FPGA sú matice jednoduchých logických prvkov, ktoré môžu byť prepojené, ale žiadny PLC sú plne systémy, ktoré sú vopred naprogramované pre rad úloh. Sú naozaj odlišné svety, to nedáva moc zmysel nájsť rozdiely medzi nimi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back