Aký je dôvod na modelovanie bezdrôtové kanál ako Rayleigh kanál?

U

urwelcome

Guest
Aký je dôvod na modelovanie bezdrôtové kanál ako Rayleigh kanál a prosím, ak niekto má kompletný kód, ktorý som, e vysielač, Rayleigh kanál a prijímač tak, že vidím efekt blednutia Rayleigh! Akékoľvek ďalšiu pomoc týkajúce sa tohto. Díky moc.

Je to preto, že vo väčšine reálnych situácií, existuje niekoľko ciest, ktoré požadovaný signál súčasne sa medzi vysielačom a prijímačom. To platí najmä v mestských oblastiach. Ak ste v otvorenej poľnohospodárskej pôdy s niekoľkými stromami a budovy, to nebude presný model. Tiež ak máte priamej viditeľnosti s použitím smerových antén to nebude presné.

[Quote = urwelcome] Aký je dôvod k modelu bezdrôtového kanála ako Rayleigh kanál a prosím, ak niekto má kompletný kód, ktorý som, e vysielač, Rayleigh kanál a prijímač tak, že môžem vidieť vplyv slabnúca Rayleigh! [/Quote] Dobrý deň! Ja som v tejto chvíli snaží robiť kanál Odhad pre mnohosmerné Rayleigh blednutiu kanál .. neúspešne dodnes. Počas môjho výskumu som našiel odkaz ~ http://www.ee.ucla.edu/ chkomn / RayleighFiles / files.html som netestoval simulátore ešte tak nemôžem vyhlásiť sám o to. Ale zdá sa, čo ste hľadali začať a pozrieť sa na vyblednutie Rayleighov efekt! :) Dúfam, že vám pomôže! : D Vďaka, mar_deepmode

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back