Aký je účel "záťah" na funkciu generátora

L

lyzrdstomp

Guest
Práve som si kúpil svoj prvý funkčný generátor, používa Tektronix cfg250. Bohužiaľ, nebol na použitie akéhokoľvek druhu. Ja som v prvom rade používať na kŕmenie signál do časti obvodu, potom použite rozsahu, ako je signál zmeny. Ale ďalšia časť FG Sweep (interné / externé), Rozmietanie a Sweep šírka. Aký je účel "Celoplošný záťah" na funkciu generátora, a ak by som bol skutočný technik, prečo chcem, že? Má tiež DC ofset, a pracovné ... ako sú dôležité? Myslím, že nie som žiadať o slovníku definície týchto funkcií, ale prečo a ako sa používajú v "reálnom svete" ... Vďaka.

DC offset sa používa vidieť, ako sa vaše DTE (testované zariadenia - napríklad zosilňovač alebo čo) pôsobí pri príjme signálu prekrýva jednosmerné zložky (to nemusí byť "filtrované" von, mohlo by to spôsobiť nasýtenie a tak ďalej, a to obzvlášť dôležité pre telefónne zariadenia). Zametanie sa používa, ako reaguje, keď THW DTE inputing rýchle zmeny signálu (sledovanie), alebo zmerať polovice automaticky jeho šírku pásma. Dúfam, že som pomohol čiastočne, ak si budete priať, som si detailov a dať viac príkladov

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back