Aký je účel vodiča bunky v CTS?

H

hrushitha

Guest
Čo je potreba vodiča bunky v CTS si hodiny a vysokou fanout siete sú vylúčení z "attachIOBufed" Získajú IO vyrovnávacej pamäte pri použití feCts Pridať ovládač bunky, prosím, vysvetliť vyššie 2 riadky v detaile vďaka

Vodič buniek v CTS je bod, v ktorom brch na hodinách sa šíri .. alebo hovoria, nový východiskový bod na hodiny ... takže brances vznikajúce od tohto okamihu budú všetky mať čas syncronized WRT výstup tohto ovládača bunky. Pokiaľ ide o "Get hodiny a vysokou fanout siete sú vylúčení z" attachIOBufed "Získajú IO vyrovnávacej pamäte pri použití feCts Pridať ovládač bunky" To znamená, že .. Všetky CLK sietí a sietí vysokého fanout bolo vylúčené, aby sa s nimi nakladá podrobnejšie v CTS, aby sa zabránilo narušeniu pôvodnej časovanie .. Vysvetlil som si skôr, ako vysoké fanout siete spôsobí časovanie porušovaniu Dhow môžu byť vyriešené .. To musí byť informácia o vyhlásení .. nie je chyba alebo varovanie, ak ja viem .. Keď je to tak .. pls ma informovať, v ktorých nástroje a v akej fáze ste sa tejto chyby / varovanie ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back