akékoľvek informácie alebo odkazy na Buck a zvýšenie výkonu DC / DC meniče

S

sullybully

Guest
Zdravím všetkých, mám dostať nejakú žiadne informácie alebo odkazy na Buck a zvýšenie výkonu meniče DC / DC? Znečistiť

Páči sa mi žiadne informácie niektoré alebo odkazy na Buck a zvýšenie výkonu meniče DC / DC?
Pre základný princíp čítania ArtOfElectronics. Môžete si vytvoriť prepínač sa s PWM výstupom na PIC napríklad. Ale uistite sa, že PIC nikdy zlyhanie: smile: na výkonné ale jednoduché ovládanie obvodov pozrieť do Štátnej Jednoduchý prepínač radu.

Buck -> step-down menič Boost -> step-up konvertora Buck: hlavne PWM Boost: PWM, PFM.VFM ovládanie režim: Priebežný / Discontinuos aktuálny režim (v závislosti na indukčný prúd) Základné topológie -> učebnice ... Vďaka.
On 2002-03-26 05:36, sullybully napísal: Ahoj všetci, musím dostať nejakú žiadne informácie alebo odkazy na Buck a zvýšenie výkonu meniče DC / DC? Sully

Zdravím všetkých. Chcem vedieť, teoretické a praktické m @ x Frekvenčný rozsah DC / DC, a ktorý komponentov, aby m @ x Frekvenčný rozsah obmedzenia? vďaka.

Môžete použiť mentor analógové designer na SIM vám design.use, môžete nájsť frekvenčnú odozvu.

To je základná topológia pre DC-DC, myslím, že použijete Google, zistíte, niekoľko huandreds imformation o tom. Tí, Maxim, Fairchild, národné, všetky žiadosti o ňom.

Základná kniha: výkonová elektronika: Erickson. Pozri stránky z výkonovej elektroniky Colorado Center.

V týchto dňoch som študoval dokumentáciu s odkazom na argument. Odovzdám to, čo som našiel! Hi Attrix

Existuje nejaký návrh / čip schopný automatické prepínanie z step-up, aby odstúpil (a naopak) tým, že zachytí výstupné napätie? PS Nechcem mať inverzný výstup => cuk prevodník nie je prednostné. Nejaký nápad?

HI, ak chcete stráviť trochu navrhuje Motorola s MC34063 dobrou aplikáciu step-up/down, že to funguje!

SEPIC meniče bude robiť buď Buck alebo zosilnenie bez inverzie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back