Aké sú výhody a nevýhody zásobníka pomocou v rozvrhnutie?

P

penchal_gv

Guest
Ahoj priatelia, Aké sú výhody a nevýhody zásobníka pomocou v rozvrhnutie?

Máte na mysli skladanie via1 (medzi metal1 a metal2) a via2 (medzi metal2 metal3 a)?

Áno, všeobecne (v nových technológiách) sa uskutoční jeden cez cez iné trase, napr nad via1 via2. Čo r n výhody nevýhody tým, že ako (stohovať pomocou).

No, zrejmú výhodou je kompaktnejšia trasy: menej čipu a menej parasitics. Použitie naskladané priechody v blízkosti brány môže predstaviť trochu viac stresu, ale obvykle, ak je proces dovoľuje stohovať VIAS, Väčšinou sa jedná o výhody

Výhody: v štruktúrach väzby pad, sú naskladané priechody slúži na poskytovanie podpory pre silnejšie linky medi beh vyššie. Toto je tiež známe ako CLVS (medené prostredníctvom podpory), štruktúra a je to v čiastkových 90nm štruktúry väzby pad. Nevýhody: Ja si nemyslím, že žiadny, okrem toho dôvodu, že by to mohlo mať vplyv masiek v niektorých cestách, alebo druhé.

Jednu nevýhodu: veľký odpor, ak používate malé množstvo priechody

Viem, že v prípade väčšieho počtu priechody sa odporúča rozložiť je v dôsledku stresu z kovov. Takže namiesto M1 a M2 a M3 offsett znovu M1 apod

[Quote = Teddy] Viem, že v prípade väčšieho počtu priechody sa odporúča rozložiť je v dôsledku stresu z kovov. Takže namiesto M1 a M2 a M3 offsett znovu M1 atď [/quote] Dokonca som sa stretol s podobnou DFM vodítko pre projekt UMC. Ale nemohol pochopiť, že ak je rovnaký naskladané priechody slúži na podporu kovu napätie v jednom procese, ako môžu pridať napätie v iných: -? Cmos_Dude

[Quote = cmos_dude] Dokonca som sa stretol s podobnou DFM vodítko pre projekt UMC. Ale nemohol pochopiť, že ak je rovnaký naskladané priechody slúži na podporu kovu napätie v jednom procese, ako môžu pridať napätie v iných: -? Cmos_Dude [/quote] Kde ste sa dostal tým, že skladanie priechody týmto spôsobom Pridajte stres?

[Quote = srieda] [quote = cmos_dude] Dokonca som sa stretol s podobnou DFM vodítko pre projekt UMC. Ale nemohol pochopiť, že ak je rovnaký naskladané priechody slúži na podporu kovu napätie v jednom procese, ako môžu pridať napätie v iných: -? Cmos_Dude [/quote] Kde ste sa dostal tým, že skladanie priechody týmto spôsobom Pridajte stres? [/quote] Len som s odkazom na to, čo Teddy písal. Ale ja som stretnutie DFM vodítko pri tom usporiadaní ktorej som nemal na sebe viac ako tri vrstvy priechody. - Cmos_Dude

[Quote = cmos_dude] [quote = srieda] [quote = cmos_dude] Dokonca som sa stretol s podobnou DFM vodítko pre projekt UMC. Ale nemohol pochopiť, že ak je rovnaký naskladané priechody slúži na podporu kovu napätie v jednom procese, ako môžu pridať napätie v iných: -? Cmos_Dude [/quote] Kde ste sa dostal tým, že skladanie priechody týmto spôsobom Pridajte stres? [/quote] Len som s odkazom na to, čo Teddy písal. Ale ja som stretnutie DFM vodítko pri tom usporiadaní ktorej som nemal na sebe viac ako tri vrstvy priechody. - Cmos_Dude [/quote] Myslím, že ste boli s odkazom na tento .... [Quote = solidstate] No, zrejmú výhodou je kompaktnejšia trasy: menej čipu a menej parasitics. Použitie naskladané priechody v blízkosti brány môže predstaviť trochu viac stresu, ale obvykle, ak je proces dovoľuje stohovať VIAS, Väčšinou sa jedná o výhody [/quote] stohovať pomocou priechody v blízkosti brány spôsobuje stres na bránu a nie na kovové vrstvy .. .

Výhodou je, že znižuje plocha kovu a poskytuje viac priestoru pre smerovanie, ako môžeme stack rôzne priechody nad sebou. disadvntage je, ak si kladú všetky priechody na rovnakom mieste, nad sebou zakaždým, keď na ich výrobu budeme musieť etch na rovnakom mieste, a to môže vytvárať aproblem Ak niektorý z priechody zlyhať pri výrobe čas. Preto každý doesnot zlievárne dať túto funkciu. Navrhnem používať viac ako 1 z 1 cez druhu, tj 2 alebo via1 potom 2 alebo viac via2 nad ním a rovnakým spôsobom pre ostatné.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back