Aké sú výhody a nevýhody užitočné prekrútiť?

H

hrushitha

Guest
Ahoj všetkým, čo je užitočné prekrútiť? Aké sú výhody a nevýhody, a čo je plánovanie súbor, súbor latencie, a ako to vplyv na umiestnenie fáze, ako zaobchádzať s CTS sa na tieto 2 súbory prečo dont používame usefulskew = 1 vždy thank

omg toľko otázok, na jedno miesto: D. ....... srandu užitočné skew: Ak u vkladanie oneskorenie v ceste CLK splniť nastavenia slack ... Expert: veľmi kritické nastavenie možno dosiahnuť disadv: Držte môže zhoršiť (tak by sa mal starať o hold) len vtedy, keď nemôžete splniť časový potom iba jeden ísť za užitočné prekrútiť .... ako sa hrá s cestou ČLK neodporúča .... niekto môže ma opravte, či sa mýlim nikde ........ dúfam, že pomôže ..... Prasad

Navyše, čo je užitočné prekrútiť zvyčajne pracujú na miestnej prekrútiť, aby sa miestne časovanie lepšie umiestnenie v etape. Podľa môjho názoru sme prekrútiť v miestnych oblastiach ur designu, miesto období ČLK a aby systém fungoval rýchlejšie, čo je prínosom pre časovanie problémy. (Možno si tej čo do činenia s načasovaním požičať) Zatiaľ by sme mali zabezpečiť, Hold Time je v poriadku rovnako ako to, čo P_shinde prerokoval. tá je nejasne, prosím, HELO ja taky.

Dobrý deň, prosím povedzte mi niečo o tej ponuke, a to, čo je potrebné vyrovnať skosenia (čo je tam, ak hodiny sa líši od 1 flop s ostatnými flop) Povedzte mi prosím, vďaka a pokiaľ ide o [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] Čo znamenajú u miestnych prekrútiť a globálne skew

Ak je výchylka väčšia potom na okraji zachytiť ur nie ste istí, ktorá zachytáva údaje ur ...... ten, ktorý je reqd ..... znamená ..... U môže chýbať data ...... ..... dúfam, že som správny ..........

Chcem len povedať, skosenie funkcia je equanvalent na obdobie CLK. nezmenil Tclk. Ak nie je čas si požičať nastane (DFF obvody nie sú západky), použitie rýchlejší hodiny na blesku dáta z pomalší, môže podpredseda u slečny dát možná ........

Dobrý deň, prosím vysvetlite mi mrholenie jasne o tých sme prekrútiť v miestnych oblastiach ur designu, miesto období ČLK a aby systém fungoval rýchlejšie, čo je prínosom pre časovanie problémy. (Možno si tej čo do činenia s načasovaním požičať), ako sa to používa namiesto doby thank

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back