Aké sú náklady bežného náradia EDA?

Áno, takmer každý zlievarenstvo (IDM alebo čistý-play), stojí za to hovoriť o proces má spravidla šasi pre Mentor Calibre. Ak je zlievareň podporuje druhou DRC / LVS sade, potom možno je to Assure alebo Hercueles. Už takmer 1 rok, Calibre bol jediný DRC / LVS nástroje schválené pre 65nm TSMC (GP), štandardné bunky ... Ospravedlňujeme sa, ale nikdy som tvrdý "IC stanica" (ale to je preto, že som viac front-end chlap.)

IC stanica je Mentor Graphics P & R nástroja. Dôvod, prečo som povedal, MG Produkty môžu byť lacnejšie, pretože viem, že z malej konštrukčnej spoločnosť, ktorá využíva svoje výrobky. Jeho veľmi malé, takže som si myslel, že by sa niečo dostupnejšie.

Mentor P & R nástroje nie sú tak populárne ako SOC alebo dokonca Astro. A chápem, že preto, že práve teraz SOC, Astro a Olympus sú technicky lepšie ako súčasné riešenia Mentor: Rýchlejšie, podporu, viac funkcií, atď To je dôvod, prečo nemajú účtovať toľko za stanicu IC. Navyše existujú oblasti, kde SOC a IC stanice sa neprekrývajú, ako IC stanice sa schéma na dizajne a layoutu. Tiež, SOC a Astro zvládnuť väčšie, než navrhuje stanice IC. Ale po tejto správy o kontrole koncentrácií podnikov / výkup Sierra-DA, miesto a cesta na trh sa zmení. Mentor bude pravdepodobne integrovať Olympus s ich flow a začne nabíjanie oveľa viac pre svoje nástroje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back