ADS a prijímač design [hlp]

N

No one

Guest
Ahoj všetci, môžeme analyzovať diskrétne prijímač ADS2004? Ako sa o analýzu Bloková schéma je? Ako sa o určenie dynamický rozsah a IP3 to? Ako sa o analýzu obvodu úroveň IT (mix, ktorý obsahuje obvody a ...)?

u môže robiť všetko, čo povedal u inzerátov 4 skontrolovať, či systém RF návrhu sprievodca pre simulácie na systémovej úrovni a pri simulácie obvodov, môže u simulovať LNA, miešačky oscilátor, a PA, filtre a tak ďalej khouly

ADS je mocný! Ale mnoho funkcií, je obmedzená v niektorých verzií. Skontrolujte, či vaša licencie ako prvý.

[Quote = Nikto] Dobrý deň, hackjiang, čo je o ADS2002 alebo ADS2004A [/quote] Ahoj, som nový užívateľ reklám?. Verzia ADS2005A som použil, je obmedzená v niektorých funkcií, ako je HB lite apod Je nám ľúto, som nepoužil pôvodnej verzii reklám a nemôže pomôcť. Ide.

použitie ads2005a, má rozpočet simulácie, s asi 40 na meracie prijímača, je veľmi dobrá tiež môžete používať MWO VSS, systém pre simuláciu a kontrolu pomoci khouly

RF analýza rozpočtu v ADS je veľmi presná a pokrýva všetky meauremets aj odkazy rovníc.

RF analýza rozpočtu je, aby sa rozpočet parametre prijímača, ako NF u každej zložky, a signál moc a zisk, IIP3, IIP2, a tak ďalej khouly

Dobrý deň, môžete skúsiť mikrovlnným systémom Kalkulačka. Ak chcete vytvoriť zostavu nemôže byť jednoduchšie! Oh ... Áno ... je to zadarmo! Prosím pozrite sa aj komentár! S pozdravom, Max http://digilander.libero.it/mwsc

U možno použiť veľmi dôležité, pomáha v Agilent site.it je online demo každej analýzy.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back