ADC programovanie PIC16F877

B

bluemonday

Guest
Ahoj .. im naprogramovať Môj ADC pomocou MikroC. Program: unsigned int adc_value, void main () {ADCON1 = 0x80, / / Nastavenie analógové vstupy a Vref TRIS = 0xFF, / / PORTA je vstup TRISB = 0x3f, / / Kolíky RB7, RB6 sú výstupy Usart_Init (115000); do {adc_value = Adc_Read (2), / / Získanie výsledkov konverzie AD Usart_Write (adc_value) Delay_us (200);} while (1);} môjho projektu je oscillscope .. Môj problém je, že sa na frekvenciách viac ako 10 Hz je skreslený vlny zobrazí v mojom PC .. im pomocou USB ako rozhranie. môže mi niekto povedať čo je zlé na môj program .. Moje znalosti sú obmedzené programovania PIC. môže niekto mi ukázať, ako program mikrokontroléru pomocou prerušenia? im pomocou 256000 prenosovú rýchlosť .. Prosím, pomôžte mi .. [/youtube]

To je normálne: cry: Napríklad, keď som si v osciloskop s 18f458, po niektorých calcs z údajov v manuáli som zistil, že sa môžete dostať len +-30ks / s: cry: Existovať niektoré 18F, ktoré vedia +-200ks / s, ale je stále nižšiu hodnotu! EDIT: Tak som sa videl "10Hz", ja ťažké to bolo 10 kHz. Ak je signál 10Hz potom máte problém.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back