A / C fázy a vektor uhla

J

johnfin

Guest
Pokiaľ viem fáza offset pre sínusový priebeh, ako mám vypočítať vektor uhla?

Ahoj vaše qustion nemá veľa detailov, preto budem komentovať to, čo som undertand z nej. Predpokladám, že y = sin (x + q), kde q je známa fázy, sú X a Q predpokladá sa, že v radiánoch, preto ste už uhol v radiánoch. Ak chcete, aby uhol v stupňoch, výpočet d = q * 360 / (2 * pi), ak si myslíte, že táto informácia je užitočná kliknite na "mi pomohol" pre štatistiky Sal

Ahoj Potom hovoríme o rovnakej veci. Avšak osciloskopu má svoj časový interval, ktorý je nutné mať na účte. Ak máte tha 2 Sines ako na obrázku nad textom "fázový posun medzi vlnami a vektor fázový uhol" vo svoj odkaz, tak moja predchádzajúca odpoveď je platná. Fáza je lineárna, že má pravdu, od 0 do 2 * pi, alebo ekvivalentne 0 až 360 stupňov. Sal

Sal, že máte sínusoida, ktorá je 1 "dlhá, 360 stupňov od začiatku do konca, a iný, ktorý začína o 25% vyššia, to by bol 90 stupňov vektora uhla, správne. Ak súhlasíte, ako môžem plug týchto čísel do sin (x + q), aby si 90degrees? Vďaka

johnfin, Ak sa vyjadrujú pomocou druhého vektora prvý vektor ako referenčné, potom q = -90 (alebo pi / 4, v radiánoch). Je to tak jednoduché! S pozdravom, Kráľ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back