7-segmentový LED aplikácie využívajúce 8051

Áno, som pomocou pnp tranzistor .. Môj okruh je pripojený .. thx

používate AVR alebo 8051? Prečo pull up na dátových linkách? Tu je obvod pre spoločné anódy LED displeji.

Ja používam ATmega16 povzbudzujúce okná sú k ničomu .. ignorovať ^ ^ som pomocou rovnakého okruhu ako Vy, mínus R1 a vytiahnuť odpory Rb .. Funguje to, ale 7805 je veľmi horúci, keď všetci 6 segmenty sú na ..

im robiť rovnakú circiut ale na LED, každý segment 5 LED diód v sérii, im pomocou ULN 2003a pre všetky segmenty 7? moja otázka je, že budem používať tranzistor 1015 pre spoločnú pic dňa 7. segmente?? (Pre spoločnú anódou), ak každý segment využíva 20 mA prúd a keď všetci segmente sú ON tak to bude trvať okolo 140 mA prúd, ktorý prejde trasistor 1015 (ako často)?? čo mám robiť?? plz navrhnúť mňa. Robím digitálne hodiny. ide o

[Quote = electronproton] Môj okruh je pripojený .. [/quote] Yiu mal klásť rezistory s odporom 6R7 aproximatelly medzi výstupmi A. .. G a piny mikroradiče.

Ahoj, som pracujú na rovnakom projekte, ale som prilepené na programovanie MCU. Používam AT89C51 24PI MCU. Problém je, že nemám programátor okruh. mohli by ste prosím, pomôžte mi s žiadnym. prosím pomoc

[Quote = Ming] ... Problém je, že nemám programátor obvod ... [/quote] Môžete navrhovať a testovať softvér a hardvér pomocou emulátorov (Proteus napríklad). A používať programátor len pre prototypovania.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back