4390 port

M

mhamini

Guest
nazdar,
Práve som dokončil palube, aby sa priamo conection k internetu cez modem, moja doska má embbeded 8051 mikrokontroléru.
Je to moje pripojenie na ISP veľmi dobrá a môj problém je,

Mám sieť doma, je táto sieť pripojená k internetu prostredníctvom ADSL routeru.No já mať statickú verejnú IP, port budem používať, je 4390 a ja si otvoriť tento port na mojom routeru presmerovať všetok prevádzku na jednom počítači v sieti.

Takže já připojím embbeded rady k internetu, potom to robí PING žiadosť k môjmu routeru (môj statickej verejnej IP), môj router je odpoveď na moju embbeded modem, takže všetko OK!, Teraz začína doska posielať UDP pakety na môj verejnú IP, a.(Mám program počúvaní tohto portu pre UDP).Ale aj nedostávajú nič.

Nainstaloval som stopovacími program monitorize ethernet paketov, a niečo zvedavý happends, program nedostane zabalené zaslané moju embbeded palube, tiež nedostane PING žiadosť, ale router sa odpovede.Ale keby som PING žiadosť z počítača v mojej sieti, program cacht PING pakety a žiada odpoveď PING pakety.Tak já nevím, čo sa deje.Možno, že smerovač pakety prijíma len na vnútornej sieti, ak vnútri počítača sa paket žiadosť k internetu (FTP, h ** p, PING, atď) už predtým?

Mohol by niekto pomôcť mne?

Som zmätený "doma", "ISP", a "moja sieť".
Prosím, vysvetliť umiestnenie vášho embedded dosky, ADSL router, počítač a zasahovať sietí.

Vyzerá to, ako routeru firewall nie je správne nakonfigurovaný.Jedným z ukazovateľov je to, že to je manipulácia ICMP (ping), priamo, bez priechodu k vašej internej sieti.To môže tiež byť manipulácia udp priamo, a pretože nemá UDP server to len kvapky UDP pakety.

Môžete byť schopní tento problém ľahšie, ak ste pridali druhý ethernet rozhranie pre PC, ktorý beží v internej sieti.Odpojenie routeru WAN portu od ADSL a pripojte ho namiesto toho, aby druhý ethernet rozhranie.Týmto spôsobom je možné zmeniť konfiguráciu routeru a okamžite vidieť výsledok, bez toho aby museli cestovať do vzdialeného miesta.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back