2246 osciloskop Tektronix Problem.

Tu sú schémy Zobraz / Trigger logika a na obrazovke systému.U600 Slow Logic IC je displej Logic.
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

Mimochodom, to je najviac zrejmý pri pomalšie časy.Na rýchlejšie časy, problém zmizne.

Možno je to normálne správanie tohto modelu.Asi pred 20 rokmi som videl krátko neznámy model Tek rozsah, a bol prekvapený tým, kosenie nepríjemné artefakty.Ja zabudol, ktorý model to je.

Málokedy som vidieť, že vplyv na moje 2465/2467 odbory.Tieto odbory majú "Obnoviť prioritizer", ktorá robí celkom dobrú prácu, skrývanie kosenie artefakty.Možno si rozsah nemá túto vlastnosť.
Naposledy upravil echo47 dňa 11 júna 2008 4:42, upraveno 1 celkom

No, mal som jeden z týchto 3 rokmi (nemôžete si spomenúť, či to bolo 2246 alebo 2246 Mod), a nemala tento problém.

Nemám návod k dispozícii pozrieť, ale tam sú často slučky rutiny, ktoré môžete aktivovať cez servisné menu, aby sa rozsah merania.Tieto merania môžu byť v porovnaní s podpismi priebehov uvedených v manuáli.Malo by byť pomerne ľahko porovnať na načasovanie a otázky logické úrovni, ktorá bude príčinou vášho problému.

U2410 generuje RO_BLANK (pin 16) a RO_REQ (pin 14), a tie by mali byť buď vysokej> 2.0V alebo nízka <0.8V.
V prijímacom konci sedí U600.

Ak sa niektorý z týchto mimo-štandardné ICs je chybný ste dosť ďaleko na závit - ale ak máte dobrú úroveň
od U2410, môžete skontrolovať, či vymiznú po ceste.
Skontrolujte, R2401, R2419 a R2420 a všetky vzniknutého spoja a konektory v ceste.

/ Ram

Pin 14 je 5 voltov, keď pri čítacích vypnutá a 4,7 V, ak je.Pridaná potom, čo 37 sekúnd:A tie odpory a spojov tlačidlo OK.

Mimochodom, budete merať signály s iným osciloskopom?

/ Ram

Nie, ja som s použitím DMM s volt meter a frekvencie pult.

OK, to frekvencia počítadlo register nič na pin 14?
Myslím, že pulz je nízka veľmi stručne, a že DMM meria priemerné napätie.
Sees niečo, čo sa deje na pin, hoci.

/ Ram

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back