12V DC na 220V AC meniče, ako môžeme previesť do UPS?

Zvyšovanie 12 V výstup na 24 voltov znamená, že ste zdvojnásobenie napätia a teda zníženie prúdu, pretože nie je možné zvýšiť zdroje napájania s rovnakým transformátora. Ak sa pokúsite dať 5 voltov a 12 voltov vinutia v sérii to môže vytvárať problém, pretože existujúce rozdielu oboch vinutia. (Pre mňa) zostáva jedinou možnosťou je zmeniť transformátor s 28 voltov výstupné vinutia pri odstraňovaní všetkých ostatných napätie. A môžete mať 28 voltov a 10 ampér načítanie napájanie 300 wattov alebo si môžete urobiť to isté s 450 wattov napájanie 28 voltov a 15 ampéroch prúdov. Tu môžete využiť vstupnú stranu k integrovanému zdroju. Ale ak by som mal urobiť, by zostavil samostatnou nabíjací obvod s batériou monitor pre tupé poplatku a je spojený s relé k batérii.

Jednoducho môžete používať dve dodávky v rade pre 24V operation.If chcete vytvoriť svoj vlastný, polovica mosta disk s sg3524 alebo sg3525 PWM regulátor je lepšia voľba pre vysokého výkonu. Jeho podobné ponuky atx. Nájdete tu mnoho schém v mojej zbierke. http://www.edaboard.com/member11764-albums203.html

Vďaka, myslím, že veľkosť PCB atx SMPS je 4 * 6 palcov, ťažko opraviť 2 dodávok v jednom poli v prípade zmeny na 24 volt nabíjačky. Zvýšenie otáčok v transformátora je pomerne jednoduché. Ako som už skončil experiment nabíjania 24v batéria s dodávkou atx. Ja len zmeniť vinutia otočí viac ako dvojnásobok pôvodnej. A získať 24 až 40V DC (nastaviteľné). Priložený pdf atx schéma je takmer rovnaký okrem 3.3V vinutie je navyše. V dodávok, ktoré som pomocou majú kontrolný 3,3 z DC 5V cez fet. Teraz potrebujem schéma zmeny nad obvodu. Jednoduché s nulovou detektora prechodu.

Musíte zmeniť filtračné kondenzátory podľa privedené napätie a vidieť maximálne napätie pre usmerňovacie diódy. Pre prepínanie okruhu, detekciu priechodu nulou je k ničomu, ak používate relé pre prepínanie relé, pretože oneskorenie swithing. Circut, ktoré výlety relé, kedy sa napätie je nižšie ako 180 a swithes späť sa oneskorením po obnovení napájania je dostačujúce.

Ktoré zmeny v priebehu okruhu je vhodné. To nám môžu poskytnúť, sieťový nárast špice ochrany. A už rýchlo mení v priebehu schopnosti u 10ms.

Ďakujem tpetar, ale ja nie som oboznámený s pic mikrokontroléry. Hoci pic pokrýva veľmi malé miesto ako analógových obvodov. Nemôžem písať program v ňom.

Podobný projekt, [url = http://my.opera.com/minhdt/blog/show.dml/5959171] minhdt - M [/url]

Veľmi, veľmi pekné. Ale ľudia, nie je mi jasné, kde sa nachádza batéria pre tento druh vecí, alebo si len každý deň meniť batérie alkalické batérie, ako v nejakej hodiny zariadenia. Vidím veľa kilowattage v projektoch na tomto fóre, ale dont vidieť batérie! [COLOR = "# FF0000"] Ako dlhá je životnosť batérie olovených štartovacích batérií 55Ah kapacity na 500W alebo 300W používané v systéme meniče 12V, pokiaľ hlbokom vybití? (Plnenie nižšie ako 11,9 V). Koľkokrát môžete hlboko vybiť? [/COLOR] olovený tak extrémnu životnosť (striedača), ktoré zomrú umrieť mladý.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back